Θα έμενες στο δωμάτιο σου 5 χρόνια για να πάρεις $5 εκατομμύρια;

Τι πρέπει να κάνει ένας νεαρός για να πάρει 5 εκατομμύρια δολάρια...

Ο Τιμ Ινζάνα, ένας 34χρονος από το Λος Άντζελες, πέρασε τις πρώτες 100 μέρες του 2021 … κλειδωμένος μέσα στο δωμάτιο του κάνοντας live streaming.

Σκοπεύει να μείνει εκεί για τα υπόλοιπα πέντε έως δέκα χρόνια … ναι ναι καλά διαβάσατε, για να δημιουργήσει μέσα σε ένα «σχεδόν άδειο» δωμάτιο το δικό του μοναδικό έργο τέχνης. «Το έργο τέχνης είμαι εγώ καθώς δημιουργώ έργα τέχνης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν σύμφωνα με το BusinessInsider. Όλα αυτά σχεδιάζει να τα κάνει σε ζωντανή σύνδεση 24/7 με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitch. Πράγματι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να συντονιστεί στη ζωντανή ροή του καναλιού στο Twitch και να τον παρακολουθήσει ενώ δημιουργεί. Eκπέμπει διαδικτυακά από το δωμάτιό του στο πατρικό του σπίτι στο Λος Άντζελες. Το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κρεβάτι, κουζίνα, κάμερες και υπολογιστές ενώ διαθέτει και το δικό του μπάνιο. Μπορεί να τον πετύχετε ενώ τρώει. Μπορεί ακόμη να τον δείτε να συνομιλεί με τους διαδικτυακούς του φίλου, να γυμνάζεται ή να χορεύει. Άλλες πάλι φορές διαλογίζεται και παραμένει σιωπηλός. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο ίδιος χρειάστηκαν δυόμισι μήνες προετοιμασίας για να βάλει μπροστά το σχέδιο του.

Τι θα κερδίσει εάν τα καταφέρει
Φυσικά και έχει ένα πολύ καλό κίνητρο για να παραμείνει έγκλειστος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, 5 εκατομμύρια δολάρια θα τον περιμένουν αν καταφέρει να παραμείνει στο δωμάτιο του για πέντε χρόνια. Το εν λόγω ποσό θα μπορούσε, μάλιστα, ακόμη και να διπλασιαστεί, εάν διαθέτει το ψυχικό σθένος για να παραμείνει έγκλειστος 10 χρόνια ακόμη. «Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνω, για να είμαι ειλικρινής» αποκάλυψε ο νεαρός.

Πηγή: newmoney

Tags