Θεία που έκανε δώρο τυχερό ξυστό στον ανιψιό της απαιτεί μερίδιο

Η θεία έγραψε στο Reddit ότι ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

Μια θεία έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα τυχερό δελτίο στον μικρό ανιψιό της και του ζήτησε να της δώσει τα κέρδη από τη λοταρία.

Η θεία έγραψε στο Reddit ότι ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά παρ’ όλ’ αυτά αγόρασε στον ανιψιό της το λαχείο ως δώρο γενεθλίων, με τον λαχνό, τελικά, να κερδίζει.

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά, με είχαν απολύσει από τη δουλειά και δεν έπαιρνα επίδομα ανεργίας. Έχω δικό μου σπίτι και κατάφεραν να πληρώσω τους φόρους και την ασφάλεια βρίσκοντας παράξενες δουλειές, αλλά τρέφομαι με ζωμό σχεδόν σε κάθε γεύμα» έγραψε η γυναίκα για να εξηγήσει την κακή οικονομική της κατάσταση.

«Αγαπώ τον ανιψιό μου και δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ ότι δεν θα του πάρω δώρο για τα γενέθλιά του. Έτσι μάζεψα ότι κέρμα μπορούσα να βρω και του πήρα ξυστό. Και πράγματι κέρδισε σε δύο από τα δελτία. Το ένα κέρδιζε 50 δολάρια, ένα καλό ποσό για ένα μικρό παιδί, αλλά το άλλο ήταν με πέντε νούμερα» εξηγεί η άφραγκη θεία.

Όπως εξήγησε στην ανάρτησή της, η οικογένεια του ανιψιού της είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, οπότε σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα εάν έπαιρνε κι αυτή κάποια από τα χρήματα.

«Ο ανιψιός μου έχει λογαριασμό για τα έξοδα των σπουδών του στο κολέγιο και κάθε υλικό αγαθό που θα ήθελε. Όταν έμαθα ότι κέρδισε, είπα στην αδερφή μου ότι θα ήταν ωραία εάν ο μικρός μου έδινε τουλάχιστον τα ¾ των κερδών. Αλλά αυτή με ρώτησε εάν μιλούσα σοβαρά ή έκανα πλάκα. Και εγώ, τότε, της είπα ότι ήμουν και πολύ γενναιόδωρη μάλιστα, μιας και πραγματικά χρειαζόμουν όλα τα χρήματα» ανέφερε η θεία στην ανάρτησή της.

«Η αδερφή μου μού έκλεισε το τηλέφωνο» συνέχισε η γυναίκα. «Έστειλα γραπτό μήνυμα στον ανιψιό μου και νομίζω ότι με μπλόκαρε!» λέει η θεία.

Η ανάρτησή της έγινε viral, με τους χρήστες να παίρνουν το μέρος του ανιψιού και όχι της θείας.

«Ήταν δώρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι όλα δικά του και πως δεν έχεις δικαίωμα στα λεφτά από τα κέρδη» σχολίασε κάποιος, με πολλούς άλλους να φαίνεται ότι συμφωνούν μαζί του.

Εσείς, τι λέτε;

sputniknews.gr