«Uber Aero»: Νέα αεροπορική εταιρεία μόνο για ελίτ εύπορων

Η Aero σκοπεύει να εξυπηρετεί την πελατεία της στις ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με το κυρίαρχο πνεύμα της μαύρης μελαγχολίας για το μέλλον του τουρισμού και ιδιαίτερα των αεροπορικών εταιρειών οι οποίες βρίσκονται σε απόγνωση, απολύουν προσωπικό κ.λπ., ο ιδρυτής της Uber, Γκάρετ Καμπ, επενδύει σε μια εντελώς νέα εταιρεία. Και δη με πολυτελή τζετ, ειδικά διαμορφωμένα για την τήρηση αποστάσεων και με στόχο ένα κοινό ανώτατου οικονομικού επιπέδου.

Οι νέες και εξαιρετικά φιλόδοξες αερογραμμές εκτελούνται με αεροσκάφη βαμμένα σε αριστοκρατικό μαύρο, με το λογότυπο «Aero».

Το παρθενικό δρομολόγιο της εταιρείας εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα, με μια πτήση από το Λος Άντζελες στο Άσπεν του Κολοράντο.

Για το Φεβρουάριο είναι προγραμματισμένες 12 πτήσεις στην ίδια διαδρομή, τον Μάρτιο 16 και τον Απρίλιο 8 -προς το παρόν.

Το δε εισιτήριο κοστίζει κατ' άτομο 990 δολάρια για την περίοδο γνωριμίας. Από τον ερχόμενο μήνα, η ενιαία τιμή θα αυξηθεί στα 1.250 δολ.

Η Aero σκοπεύει να εξυπηρετεί την πελατεία της στις ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη, διευρύνοντας διαρκώς το στόλο, το πελατολόγιο και, βέβαια, τους προορισμούς στους οποίους θα φτάνει.

Ο περιορισμός των διεθνών πτήσεων για λόγους αναψυχής, οι απαγορεύσεις κ.λπ. εξαιτίας της πανδημίας, ουδόλως πτοούν την Aero.

Προς το παρόν, ο ευρωπαϊκός κλάδος της Aero λειτουργεί στη βάση των ειδικά μισθωμένων τσάρτερ.
δ
Αντιθέτως, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της νεοσύστατης εταιρείας «εμείς πιστεύουμε στο να επαναφέρουμε την τέχνη του αεροπορικού ταξιδιου σε όλα του τα στάδια, από το σαλόνι αναμονής για την απογείωση έως και την προσγείωση στον προορισμό. Για εμάς προέχει η φροντίδα έναντι των αμέτρητων επιλογών, η αυθεντικότητα της εμπειρίας παρά η επίδειξη και η άνεση, όχι η υπερβολή. Συνδέουμε μέρη που εσείς αγαπάτε με μια επανασχεδιασμένη σε εντελώς καινούργια βάση αντίληψη του ταξιδιού στην πρώτη θέση. Με πτήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες».

Μόνο 16 επιβάτες ανά αεροσκάφος γίνονται δεκτοί στις πτήσεις της Aero. Όλα τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με φίνο ιταλικό δέρμα, με χειροποίητα καλύμματα. Και είναι τοποθετημένα σε δύο σειρές, με τη μεταξύ τους απόσταση στα δύο μέτρα, έτσι ώστε να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

Επίσης, όλοι οι επιβαίνοντες καλούνται να υποβληθούν σε προληπτικό τεστ για Covid-19 και, φυσικά, κατά τη διάρκεια της πτήσης υποχρεούνται να φορούν μάσκα.

Οι άνθρωποι της Aero είναι ενθουσιασμένοι και βέβαιοι ότι το παράτολμο εγχείρημα θα στεφθεί από μεγαλειώδη επιτυχία, καθώς όλο και περισσότεροι εύποροι θα επιλέγουν την Aero για αποδράσεις από την καραντίνα.

Πηγή: protothema

Tags