Αβέρωφ για διαχείριση της πανδημίας, οικονομία, και κριτική ΑΚΕΛ

«Ο κυπριακός λαός έχει να επιλέξει, ποιοι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα της οικονομίας»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτήρσε προσβλητικά, για τον περήφανο κόσμο του Συναγερμού, τα «επαναλαμβανόμενα σχόλια από την ηγεσία του ΑΚΕΛ ότι δεν συσπειρώνεται ο ΔΗΣΥ», κατά την επίσκεψη του στο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το «Odyssey of the Seas».

>>>Δείτε ακόμη: Άντρος: Δεν ξέρουμε ποιον Αβέρωφ Νεοφύτου να πιστέψουμε

Ο κ. Νεοφύτου διερωτήθηκε:  «Και ποιο μήνυμα θέλουν να στείλουν; Θα είναι ένα δυνατό ΑΚΕΛ να κάνει τι; Να είναι η δύναμη και ο πόλος δίπλα από άλλες ομάδες αντίδρασης για να κάνουν τι στο κοινοβούλιο; Για να μπλοκάρουν τη μάχη για την οικονομία. Και ο κυπριακός λαός έχει να επιλέξει, ποιοι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα της οικονομίας.

>>>Aπάντηση από ΑΚΕΛ / Δαμιανού για Αβέρωφ: Κατρακυλά σε ευτελή επιχειρήματα

Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και ο Δημοκρατικός Συναγερμός ή το ΑΚΕΛ με τις δυνάμεις της μόνιμης αντίδρασης και του μηδενισμού»;

Όπως ανέφερε, «Στις 30 Μαΐου έχουμε εκλογές. Ποιους εμπιστεύονται για να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη μάχη που θα δώσουμε ποτέ για την οικονομία, έχοντας και το Ταμείο Ανάκαμψης των δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρειάζεται μια Βουλή που να εκπέμπει σοβαρότητα και όχι φωνές που θα σαμποτάρουν την ανάπτυξη της χώρας, θα είναι τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις και στην προσπάθεια να έχουμε ξανά δυνατή οικονομία».

Δείτε τη δήλωση Αβέρωφ:

 
334