Άνοιξε το πρώτο μουσείο Madame Tussauds στο Ντουμπάι

Το μουσείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φιλοξενεί περίπου 60 ομοιώματα αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς, από την τραγουδίστρια Ριάνα έως τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι

Το πρώτο του παράρτημα στον αραβικό κόσμο και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, άνοιξε το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό.

Το μουσείο φιλοξενεί περίπου 60 ομοιώματα αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς, από την τραγουδίστρια Ριάνα έως τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι.

Επίσης, περίπου 15 κέρινα αγάλματα απεικονίζουν διάσημες προσωπικότητες της Μέσης Ανατολής, όπως για παράδειγμα τις Λιβανέζες τραγουδίστριες της ποπ Νάνσι Άτζραμ και Μάγια Ντιάμπ.

«Ανοίξαμε τις πύλες μας στις 14 Οκτωβρίου. Αναμένουμε πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σανάζ Κολσρούντ, γενική διευθύντρια του Madame Tussauds του Ντουμπάι.

Μετά το άνοιγμα του πρώτου μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο πριν από σχεδόν δύο αιώνες, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τα διάφορα παραρτήματα που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

«Επιλέξαμε τα ταλέντα που είναι σημαντικά και δημοφιλή στην περιοχή», είπε η Σανάζ Κολσρούντ για τα εκθέματα του μουσείου στο Ντουμπάι.

Πηγή: newmoney

 
6653
Thumbnail