Αυτά είναι τα πολυτελή σπίτια των διασήμων - ΦΩΤΟΣ

Δείτε πού κοιμούνται και που περνάνε το χρόνο τους διάσημοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι

Πολλοί δισεκατομμυριούχοι επιλέγουν μια πιο λιτή ζωή παρά το εισόδημα τους, ενώ άλλοι προτιμούν να ξοδεύουν γρήγορα ό,τι κερδίζουν.

Ωστόσο η κοινή συνισταμένη μεταξύ εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων είναι οι πολυτελείς τους κατοικίες και τα απίστευτα ποσά που δαπανούν για αυτές.

Δείτε τους:

Ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να σας πει όλα τα σχετικά για τη Microsoft, αλλά αποδεικνύεται ότι ξέρει ένα ή δύο πράγματα και για τα ακίνητα.

Αν και ο Γκέιτς έχει περιουσία 96 δισ. δολαρίων, το σπίτι στην Ουάσινγκτον φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο του.

Χ

Το κτήμα 66.000 τετραγωνικών μέτρων αξίας περίπου 127,5 εκατομμυρίων δολαρίων έχει κάθε ηλεκτρική συσκευή και γενικά συσκευή που μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά και μια γιγαντιαία προσωπική βιβλιοθήκη.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<

Η Beyonce έχει στην κατοχή της περιουσία 350 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Jay Z, έχει περίπου 810 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του. Παρά τα εκατομμύρια, το ζεύγος προτίμησε να βάλει σε υποθήκη ένα προηγούμενο ακίνητο του για 50 εκατ. δολάρια με σκοπό να αγοράσει το νέο του σπίτι αξίας 88 εκατ. δολαρίων.

Χ

Εκτός από οκτώ υπνοδωμάτια και πολύ περισσότερα μπάνια, το πολυτελές αρχοντικό στον Μπελ Ρέι των 30.000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερις πισίνες, γήπεδο μπάσκετ κανονικού μεγέθους, σπα, ξεχωριστό χώρο προσωπικού και ένα ευρύχωρο γκαράζ που φιλοξενεί τουλάχιστον δεκαπέντε αυτοκίνητα.

Το 2018, το ζευγάρι κυκλοφόρησε το πρώτο τους συλλογικό άλμπουμ με τίτλο Everything Is Love.

Χ

Ο γνωστός  Τζόνι Ντεπ, έχει στην κατοχή του ένα ακίνητο στο Hollywood Hills, το οποίο αγόρασε για 1,8 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα σπίτι χτισμένο το 1927, και περίπου 7 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, με 8 δωμάτια και 10 μπάνια. Για την ανακαίνιση και την επιδιόρθωση του ο Τζονι Ντέπ έδωσε περίπου 20 εκατ. δολάρια.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Χ

Έπειτα από την έξοδο της οικογένειας Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο, αγοράστηκε ένα ακίνητο στην Ουάσινγκτον για 8,1 εκατ. δολάρια.

Το συγκεκριμένο ακίνητο 8 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει τζάκι σε κάθε δωμάτιο, μεγάλα παράθυρα, και γκαράζ δύο θέσεων.

Χ

Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του με τους παπαράτσι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν περιμέναμε τον Bieber να ζει σε ένα γυάλινο σπίτι.

Με περιουσία 200 εκατ. δολαρίων και εισόδημα 60.000 δολάρια το μήνα, ο Bieber κατέχει αυτό το σπίτι με τα γυάλινα παράθυρα των 6.500 τετραγωνικών μέτρων με τα έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και μια παράλογη σε έκταση πισίνα. Το ακίνητο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει επίσης ένα γκαράζ αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει επτά αυτοκίνητα.

newmoney.gr

 
10080