Αυτό το ξενοδοχείο στην Ελβετία σε κάνει ένα με τη φύση (ΦΩΤΟ)

Το δωμάτιο δεν έχει τοίχους και οροφή

Σε περίπτωση που αναζητάτε μία ξεχωριστή εμπειρία στις διακοπές σας, τότε μπορείτε σίγουρα να επισκεφτείτε το «Null Stern», το οποίο μεταφράζεται από τα γερμανικά σε «μηδενικά αστέρια». Ο λόγος είναι αρκετά ιδιαίτερος, καθώς η διαμονή σε αυτό το ξενοδοχείο φέρνει τον επισκέπτη σε άμεση επαφή με τη φύση του τον περιβάλλει.

δ

Το «δωμάτιο», δεν διαθέτει μπάνιο, τοίχους και οροφή. Αποτελείται μόνο από ένα κρεβάτι και φόντο τα αστέρια. Η ιδέα αυτή στέφθηκε με επιτυχία και πλέον η εταιρεία έχει ανοίξει έξι ακόμα τοποθεσίες στην ανατολική Ελβετία και στο πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν. Η περιοχή αναπτύσσεται με ένα εντυπωσιακό κτίριο.

d

Μία ακόμα ιδιαιτερότητα του «Null Stern», είναι ότι δεν απασχολεί διευθυντές ξενοδοχείων για τη διαχείριση του. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν το ελεύθερο να μετατρέψουν τον χώρο, σύμφωνα με όποιον τρόπο νομίζουν οι ίδιοι ότι εκπροσωπεί καλύτερα την περιοχή τους. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη γνωστοί ως «σύγχρονοι μπάτλερ».

δ

Ο όρος προέκυψε από τη συγχώνευση του κλασικού κόσμου φιλοξενίας, όπως αντανακλάται από τα λευκά γάντια, το μαύρο παπιγιόν και το άσπρο πουκάμισο και από τον καλλιτεχνικό κόσμο, που παρέχει την ελευθερία να είναι αντισυμβατικός και δημιουργικός.

Πηγή: portraits 

 
4643
Thumbnail