Έχει ήδη καταδικασθεί από ΗΠΑ και Γαλλία

Η ΕΕ προειδοποίησε σήμερα κατά μιας «πραγματικής απειλής για την περιφερειακή σταθερότητα» στη Μέση Ανατολή έπειτα από τις επιθέσεις με στόχους σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που παρακωλύουν τις παγκόσμιες ενεργειακές προμήθειες και για την οποίες ανέλαβε την ευθύνη η υεμενίτικη οργάνωση Χούτι που υποστηρίζεται από το Ιράν.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

«Η χθεσινή επίθεση από drones με στόχο δύο πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Aramco στη Σαουδική Αραβία συνιστά πραγματική απειλή προς την περιφερειακή ασφάλεια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της μια εκπρόσωπος της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Σε μια περίοδο κατά την οποία οι εντάσεις στην περιοχή κλιμακώνονται, η επίθεση αυτή υπονομεύει το συνεχιζόμενο έργο για αποκλιμάκωση και διάλογο», είπε η ίδια καλώντας για «απόλυτη αυτοσυγκράτηση και αποκλιμάκωση» χωρίς πάντως να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), την ευθύνη για την οποία ανέλαβαν οι υεμενίτες αντάρτες, προκάλεσε χθες, Σάββατο, πυρκαγιές σε δύο πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του ομίλου Aramco στη Σαουδική Αραβία, υποχρεώνοντας τη χώρα, η οποία είναι ο πρώτος παγκοσμίος εξαγωγός μαύρου χρυσού, να μειώσει προσωρινά την παραγωγή της στο μισό.

Την επίθεση καταδίκασαν ήδη οι ΗΠΑ και η Γαλλία.
 

 
2627
Thumbnail

Ο Paul Fireman, ιδρυτής της Reebok, έχει μειώσει την τιμή πώλησης της έπαυλής του στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

ad1mobile

e

Το σπίτι τέθηκε για πρώτη φορά προς πώληση το 2016 για 90 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Realtor.com ενώ το 2018, η τιμή είχε μειωθεί στα 69 εκατομμύρια δολάρια.

 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Μασαχουσέτης ενώ αν τελικά περάσει στα χέρια σας θα είστε γείτονες με τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady και το μοντέλο Gisele Bundchen.

Το σπίτι διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και επτά τουαλέτες και είναι 26.623 τετραγωνικά πόδια.

G

f

s

ad2mobile

g

tr

article 1