Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε την παραχώρηση της ετήσιας προσαύξησης και της ΑΤΑ στο προσωπικό

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για αύριο 10/10 απεργία στην JCC, σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας των τραπεζοϋπαλλήλων ΕΤΥΚ,  καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε  την παραχώρηση της ετήσιας προσαύξησης και της ΑΤΑ στο προσωπικό με αναδρομική ισχύ από την Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.
 
Όπως αναφέρει η ΕΤΥΚ σε σημερινή εγκύκλιό της, το θέμα βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετούς μήνες και η συντεχνία λόγω της συνεχιζόμενης άρνησης της διοίκησης της εταιρείας να συμμορφωθεί με τις συμβατικές της υποχρεώσεις, αναγκάστηκε πρόσφατα να προχωρήσει στην προκήρυξη μέτρων.

 >>> ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF <<< 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, ως αποτέλεσμα των ενεργειών της Οργάνωσής μας το τελευταίο διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει αποφασίσει σήμερα με το μισθολόγιο του τρέχοντος μήνα, να παραχώρηση την ετήσια προσαύξηση και την ΑΤΑ σε όλο το προσωπικό. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 10/10/2019 στάση εργασίας ακυρώνέται», αναφέρει η ΕΤΥΚ.
 
Επιπρόσθετα αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι, η απόφαση της εταιρείας, σημειώνει η ΕΤΥΚ, αποτελεί «μια πολύ θετική εξέλιξη, αφού έτσι θα αποκατασταθεί η εργασιακή ηρεμία εντός της εταιρείας και θα αποφευχθούν οι άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις».
 
Τέλος, η ΕΤΥΚ χαιρετίζει τη «θετική στάση που επέδειξε τελικά η Διοίκηση της Εταιρείας», αλλά και την «υποδειγματική συνοχή και συσπείρωση» που επέδειξε το προσωπικό της JCC, “συστατικά που ήταν καταλυτικά στην επίλυση του προβλήματος αυτού”.

 
2627
Thumbnail

Ο Paul Fireman, ιδρυτής της Reebok, έχει μειώσει την τιμή πώλησης της έπαυλής του στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

ad1mobile

e

Το σπίτι τέθηκε για πρώτη φορά προς πώληση το 2016 για 90 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Realtor.com ενώ το 2018, η τιμή είχε μειωθεί στα 69 εκατομμύρια δολάρια.

 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Μασαχουσέτης ενώ αν τελικά περάσει στα χέρια σας θα είστε γείτονες με τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady και το μοντέλο Gisele Bundchen.

Το σπίτι διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και επτά τουαλέτες και είναι 26.623 τετραγωνικά πόδια.

G

f

s

ad2mobile

g

tr

article 1