ΗΠΑ: Αγόρασε κατά λάθος λαχείο 2 φορές και κέρδισε μισό εκατομ.

Κέρδισε δύο φορές το ποσό των 25.000 δολαρίων ετησίως

Ο Σκότι Τόμας από τη Βόρεια Καρολίνα κέρδισε κατά λάθος το λαχείο «Lucky for Life» δύο φορές την ίδια μέρα, αφού ξέχασε ότι αγόρασε νωρίτερα ένα πανομοιότυπο.

Όταν κληρώθηκαν οι αριθμοί, κέρδισε δύο φορές το ποσό των 25.000 δολαρίων ετησίως, ανέφερε το Fox 10.

«Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και έβλεπα έναν αγώνα μπάσκετ στην τηλεόραση και δεν μπορούσα να θυμηθώ αν το πλήρωσα ή όχι. 

Συνέχισα και το συμπλήρωσα ξανά και το επόμενο πρωί ο γιος μου ρώτησε γιατί αναγράφονται δύο διαφορετικά ποσά. Τότε συνειδητοποίησα ότι το συμπλήρωσα δύο φορές», είπε ο Τόμας.

Με τις δύο λοταρίες ο Τόμας είχε αρκετές επιλογές. Θα μπορούσε να διεκδικήσει το ετήσιο έπαθλο και για τους δύο λαχνούς και να παίρνει 50.000 $ κάθε χρόνο για το υπόλοιπο της ζωής του ή θα μπορούσε να πάρει την επιλογή εφάπαξ για έναν λαχνό, το οποίο άγγιζε για το καθένα ξεχωριστά τα 390.000 $.

Θα μπορούσε, επίσης, να διεκδικήσει το ετήσιο έπαθλο του ενός λαχείου και να πάρει το εφάπαξ για το άλλο εισιτήριο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας bignewsnetwork.com/news.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω… είναι απλά μια ευλογία», δήλωσε ο Τόμας, σύμφωνα με το Fox News.

Ο Τόμας αποφάσισε να διεκδικήσει το κατ' αποκοπή ποσό και για τους λαχνούς. Μετά τους φόρους, θα λάβει 551.851 δολάρια, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για να εξοφλήσει κάποιους λογαριασμούς, να επενδύσει στην επιχείρησή του και να αγοράσει ένα σπίτι.

sputniknews.gr

 
8922