Οι ταχύτητες που αφορούν το multiplayer gameplay θα παραμείνουν ανεπηρέαστες

Ο κόσμος μένει σπίτι λόγω του κορονοϊού, με αρκετές εταιρίες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά να βλέπουν αύξηση της κίνησης, με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ποιότητα για να μην πέσει το internet.

Το παράδειγμα αυτό ακολουθεί και το Playstation, που ανακοίνωσε ότι θα βάλει φρένο στις ταχύτητες download παιχνιδιών κι αναβαθμίσεων.

Πάντως, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι οι ταχύτητες που αφορούν το multiplayer gameplay θα παραμείνουν ανεπηρέαστες.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

«Τα βιντεοπαιχνίδια επιτρέπουν στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και να απολαύσουν την απαραίτητη ψυχαγωγία αυτές τις αβέβαιες ώρες. Η Sony Interactive Entertainment συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στην Ευρώπη για να διαχειριστεί τον όγκο των downloads και να βοηθήσει στη διατήρηση της πρόσβασης για ολόκληρη την κοινότητα του διαδικτύου.

»Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σταθερότητας του διαδικτύου, καθώς ένας άνευ προηγουμένου αριθμός ατόμων βρίσκεται σε «καραντίνα» και εξαρτάται περισσότερο από την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

»Οι παίκτες ενδέχεται να έχουν κάπως πιο αργές ή καθυστερημένες λήψεις παιχνιδιών, αλλά θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν στιβαρό gameplay. Εκτιμούμε την υποστήριξη και την κατανόηση από την κοινότητά μας, καθώς λαμβάνουμε αυτά τα μέτρα σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε την πρόσβαση για όλους», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
 

 
3627
Thumbnail

Αύριο Τρίτη (7/4) η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ετοιμάζεται να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Τόκιο, καθώς και άλλους έξι νόμους στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάσχεσης του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Σίνζο Άμπε. Παράλληλα, η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο στήριξης ύψους 990 δισ. δολαρίων για να μειώσει το πλήγμα στην οικονομία, μεταδίδει το Reuters.

ad1mobile

Πάνω από 3.500 άτομα έχουν διαγνωστεί θετικοί με κορωνοϊό στην Ιαπωνία και 85 είναι οι νεκροί. Η εξάπλωση του ιού στη χώρα δεν είναι τόσο μεγάλη συγκριτικά με άλλα σημεία του πλανήτη, ωστόσο οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται ιδιαίτερα ανησυχητικά στο Τόκιο που έχει πάνω από 1.000 κρούσματα και 83 νέα μόνο σήμερα Δευτέρα (6/4). ζ

«Δεδομένου του μεγέθους της κρίσης στο ιατρικό μέτωπο, η κυβέρνηση δέχθηκε εισηγήσεις να ετοιμαστεί για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης», ανέφερε ο Αμπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που, σύμφωνα με τον Άμπε θα κρατήσει έναν μήνα, θα δίνει στους κυβερνήτες την εξουσία να ζητήσει από τον κόσμο να παραμείνουν στο σπίτι και να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις, αλλά οι περιορισμοί δεν θα είναι τόσο αυστηροί όσο τα lockdowns σε άλλες χώρες.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα υπάρχουν ποινές για όσους αγνοούν τα περιοριστικά μέτρα.

O Άμπε ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να δρομολογήσει πακέτο μέτρων στήριξης ύψους 108 τρισεκατομμυρίων γιέν. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ποσό 6 τρισ. γεν που θα διατεθούν σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις και 26 τρισεκατομμύρια γεν για την παροχή αναβαλλόμενης κοινωνικής ασφάλισης και πληρωμών φόρων.

ad2mobile

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης φαίνεται πάντως πως έχει την υποστήριξη των πολιτών. Σε δημοσκόπηση της JNN, για λογαριασμό της TBS, το 80% είπε ότι συμφωνεί ενώ μόλις το 12% απάντησε ότι δεν το κρίνει ως απαραίτητο.

Πηγή: newmoney
 

article 1