Μειώσεις στις ταχύτητες download από Playstation λόγω κορωνοϊού

Οι ταχύτητες που αφορούν το multiplayer gameplay θα παραμείνουν ανεπηρέαστες

Ο κόσμος μένει σπίτι λόγω του κορονοϊού, με αρκετές εταιρίες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά να βλέπουν αύξηση της κίνησης, με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ποιότητα για να μην πέσει το internet.

Το παράδειγμα αυτό ακολουθεί και το Playstation, που ανακοίνωσε ότι θα βάλει φρένο στις ταχύτητες download παιχνιδιών κι αναβαθμίσεων.

Πάντως, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι οι ταχύτητες που αφορούν το multiplayer gameplay θα παραμείνουν ανεπηρέαστες.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

«Τα βιντεοπαιχνίδια επιτρέπουν στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και να απολαύσουν την απαραίτητη ψυχαγωγία αυτές τις αβέβαιες ώρες. Η Sony Interactive Entertainment συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στην Ευρώπη για να διαχειριστεί τον όγκο των downloads και να βοηθήσει στη διατήρηση της πρόσβασης για ολόκληρη την κοινότητα του διαδικτύου.

»Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σταθερότητας του διαδικτύου, καθώς ένας άνευ προηγουμένου αριθμός ατόμων βρίσκεται σε «καραντίνα» και εξαρτάται περισσότερο από την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

»Οι παίκτες ενδέχεται να έχουν κάπως πιο αργές ή καθυστερημένες λήψεις παιχνιδιών, αλλά θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν στιβαρό gameplay. Εκτιμούμε την υποστήριξη και την κατανόηση από την κοινότητά μας, καθώς λαμβάνουμε αυτά τα μέτρα σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε την πρόσβαση για όλους», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
 

 
11833