Τα φαβορί, τα under, τα over και τα άλλα κόμματα…

Οι στοιχηματικές εταιρείες «τζογάρουν» με τα πάντα. Δεν θα μπορούσαν οι ευρωεκλογές να αποτελέσουν στοιχηματική εξαίρεση στον κανόνα.  Στο stoiximan.com.cy παίζονται και τα κυπριακά κόμματα. Υπάρχουν τα φαβορί, τα αουτσάιντερ ακόμη και η ένδειξη άλλα κόμματα για αυτούς που ενδιαφέρονται για ποντάρισμα υψηλού ρίσκου.

Φαβορί για να κερδίσει στις ευρωεκλογές είναι ο ΔΗΣΥ με απόδοση σχεδόν αρνητική στο 1,05 ακολουθούμενο από το ΑΚΕΛ με απόδοση 8,00. Τρίτο κόμμα για να κερδίσει στις ευρωεκλογές στην Κύπρο δίνουν το ΔΗΚΟ με απόδοση 20,00 και τέταρτη καλύτερη επιλογή το ΕΛΑΜ με απόδοση 40,00. Με τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς να βρίσκονται όλοι κάτω από το σημείο άλλα κόμματα και η απόδοση του απόλυτου αουτσάιντερ να είναι στα 200,00.

σδ

Εκτός από την πρωτιά για τις ευρωεκλογές μπορείς να ποντάρεις και στην απόδοση των κομμάτων όσον αφορά το ποσοστό που θα πάρουν εν τέλει στις εκλογές. Εδώ επιλογές έχεις για over και under σε σχέση με το τελικό ποσοστό τον κομμάτων. Σε αυτή την στοιχηματική κατηγορία «παίζουν» μόνα τα τέσσερα κόμματα το ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και το ΕΛΑΜ. Ο Πίνακας πιο κάτω δίνει και τις ακριβείς αποδόσεις για τα κόμματα.

κολ