7 κενές θέσεις για Παιδικό Σταθμό & Πολυκέντρο Απασχόλησης

Για τον Παιδοκομικό Σταθμό για παιδιά προσχολικής ηλικίας
& Πολυκέντρο Προστασίας και Απασχόλησης παιδιών/εφήβων

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού απο το Διαχειριστικό Συμβούλιο Δικτύου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Μαραθάσας, ανακοίνωσε η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Μαραθάσας, που αποτελεί σύμπραξη των Κοινοτικών Συμβουλίων Καλοπαναγιώτη, Μουτουλά, Πεδουλά, Οίκου και Γερακιών και το οποίο συστάθηκε με σκοπό την κοινή οργάνωση και ανάπτυξη προγραμμάτων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής ενίσχυσης, ευημερίας και αλληλεγγύης προς τους πολίτες Μαραθάσας καθώς και της ευρύτερης περιοχής που την περιβάλλει, προωθεί την λειτουργία:
1. Παιδοκομικού Σταθμού για παιδιά προσχολικής ηλικίας
2. Πολυκέντρου Προστασίας και Απασχόλησης παιδιών και εφήβων.

>>>Διαβάστε ακόμη: Αφορά Εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες που θέλουν να διδάξουν στα ΚΙΕ<<<

Με βάση τα παραπάνω το Διαχειριστικό Συμβούλιο του Δικτύου Μαραθάσας προκηρύσσει:
1. Μια θέση Διευθύνοντος Προσώπου για τον Παιδοκομικό Σταθμό για παιδιά προσχολικής ηλικίας (αναφερόμενη ως Θέση 1).
2. Μια θέση Νηπιαγωγού για τον Παιδοκομικό Σταθμό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. (αναφερόμενη ως Θέση 2).
3. Δύο θέσεις Βρεφοκόμων για το Βρεφοκομικό Τμήμα του Παιδοκομικού Σταθμού για παιδιά προσχολικής ηλικίας (αναφερόμενες ως Θέσεις 3 και 4).
4. Μια θέση Διευθύνοντος Προσώπου για το Πολυκέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων (αναφερόμενη ως Θέση 5).
5. Μια θέση εκπαιδευτικού πληροφορικής (αναφερόμενη ως Θέση 6)
6. Μία θέση Γραμματειακού Λειτουργού (αναφερόμενη ως Θέση 7)

 >>> Για όλες τις αγγελίες για θέσεις εργασίας στην Κύπρο εδώ <<<

Για πληροφορίες σχετικά με τα προαπαιτούμενα για την κάλυψη της θέσης, την διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής και το αντικείμενο της κάθε θέσης, οι ενδιαφερόµενοι/ες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.anetroodos.org/ne…/anaptyksiaki-etaireia-troodous ,μέσα από την οποία θα προμηθευτούν και την έντυπη Αίτηση Συμμετοχής.

Επιπλέον, απευθύνεστε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους. Επικοινωνία με την κ. Λένια Γεωργαλλίδου και την κ. Εύη Καζαμία στα τηλέφωνα 22952043 / 22952004 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] / [email protected] κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 2:00μ.μ.

***Αν ψάχνετε δουλειά πάντως, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 

 
14154