Αβέρωφ: Εισαγόμενη η ακρίβεια – Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί

Ζούμε μια νέα οικονομική κρίση ως αποτέλεσμα της εισαγόμενης ακρίβειας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Ζούμε μια νέα οικονομική κρίση ως αποτέλεσμα της εισαγόμενης ακρίβειας, που είναι συνδεδεμένη με τον απαράδεκτο πόλεμο που η Ρωσία έχει κηρύξει στην Ουκρανία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος στο περιθώριο του Famagusta Business Forum είχε συνάντηση με τον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.

Συζήτησαν, είπε, τις κοινές προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής και της κυπριακής οικονομίας.

Οι ηγεσίες, οι ηγέτες, σημείωσε, είναι για τα δύσκολα. Όχι μόνο να διαχειριζόμαστε τις σημερινές κρίσεις αλλά από δω και πέρα εναπόκειται στις ηγεσίες να προετοιμάζονται για τις επόμενες κρίσεις, πρόσθεσε.

«Γιατί δυστυχώς, αν κάτι είναι σταθερό στις μέρες μας είναι η αστάθεια. Είμαι αισιόδοξος και εμπιστεύομαι την κυβέρνησή μας, την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και του οικονομικού του επιτελείου πως και γι’ αυτή την κρίση θα κάνουν ότι είναι δυνατόν γι’ απάβλυνση των προβλημάτων και περεταίρω οικονομική ανάπτυξη της χώρας», είπε.

Ο κ. Νεοφύτου χαρακτήρισε εξαίρετο το Famagusta Business Forum. «Ως Κύπριος πολίτης αυτό που θέλω να διασφαλίσω, αλλά και μαζί με εκατοντάδες και χιλιάδες άλλες Κυπρίων νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Προτεραιότητα είναι να σώσουμε την Αμμόχωστο», είπε. Γιατί, συνέχισε, Famagusta Business Forum χωρίς την Αμμόχωστο δεν θα έχει καμία αξία.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου: 

ΚΥΠΕ

 
20997
Thumbnail