Αβέρωφ: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε επιχειρήσεις & εργαζομένους

«Το οφείλουμε στην κοινωνία, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τόπο μας»

Σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, ο ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να στηρίζει επιχειρήσεις και εργαζομένους, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι η βοήθεια αποπληρωμής οφειλών δεν θα πρέπει να αποτελεί αντικίνητρο για όσους μπορούν να καταβάλλουν τις υποχρεώσεις τους.

>>>Διαβάστε ακόμη: Πήγε Πιτσιλιά για χοιρομέρι, λουκάνικο & λούντζα ο Αβέρωφ (VIDEO)
 
Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο περιοδείας του σε εργοστάσια αλλαντικών στην περιοχή Πιτσιλιάς, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι «σε συνεργασία με την Κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και να δώσουμε περαιτέρω διευκολύνσεις στην αποπληρωμή, τόσο ΦΠΑ, Φόρου Εισοδήματος αλλά και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέσα από μια προσεγμένη επέκταση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και προγράμματος».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

«Το οφείλουμε στην κοινωνία, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τόπο μας», σημείωσε, ενώ την ίδια ώρα είπε πως θα πρέπει να υπάρξει προβληματισμός  «για το πώς επιβραβεύουμε και όσους, παρά τις δυσκολίες, πληρώνουν στην ώρα τους και φόρους και Κοινωνικές Ασφαλίσεις».
 
Ο κ.Νεοφύτου δήλωσε ότι «η βοήθεια σε αυτούς που έχουν δυσκολίες να αποπληρώνουν τις οφειλές τους προς το κράτος, δεν πρέπει να είναι αντικίνητρο για τους συνετούς και τους πολίτες που πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην ώρα τους».
 
Σε σχέση με την περιοδεία του, με αφορμή την εγγραφή της λούντζας και του λουκάνικου Πιτσιλιάς στο μητρώο Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων της ΕΕ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, που ανοίγει προοπτικές για περισσότερες πωλήσεις και καλύτερες τιμές των προϊόντων.
 
Οι κόποι δεκαετιών των ανθρώπων της Πιτσιλιάς, πρόσθεσε, έχουν ευοδωθεί και «ανοίγεται ένας ορίζοντας με πολλές προοπτικές και είμαι σίγουρος ότι αυτή η επιτυχία θα μεταφραστεί και σε οικονομική στήριξη της περιοχής».

Δείτε τις δηλώσεις κ. Αβέρωφ Νεοφύτου:

 
(ΚΥΠΕ)

 
15295