ΑΚΕΛ: Αν ήταν για τις τράπεζες θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια

Η απάντηση του Χάρη Πολυκάρπου του ΑΚΕΛ στον Υπ. Οικονομικών και στο ΔΗΣΥ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση δίνει η αντιπολίτευση για το θέμα της ακρίβειας.

Ο Χάρης Πολυκάρπου εκ μέρους του ΑΚΕΛ απάντησε στον Υπουργό Οικονομικών λέγοντας του ότι αν το πρόβλημα είχε να κάνει με τις τράπεζες τότε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ θα είχε ήδη έτοιμα νομοσχέδια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Να υπενθυμίσουμε πως απάντηση στις πρώτες δηλώσεις του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, Χάρη Πολυκάρπου, είχε δώσει και ο ΔΗΣΥ σημειώνοντας πως "το να κουνά το ΑΚΕΛ το δάχτυλο για την οικονομική πολιτική και τη στήριξη κυβέρνησης και Δημοκρατικού Συναγερμού προς την κοινωνία, είναι το τελευταίο που θα περίμενε κανείς να δει και όμως το βλέπουμε και αυτό", απαντά.

Αυτούσια η νέα γραπτή απάντηση του Χάρη Πολυκάρπου:

«Ο Υπουργός Οικονομικών και ο Δημοκρατικός Συναγερμός αντί να ρίχνουν τόνους μελάνι για να απαντούν κάθε φορά στο ΑΚΕΛ καλύτερο θα ήταν να βγουν από τα γραφεία τους και να δουν την πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αντί να γυρνούν στο παρελθόν από αδυναμία, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους δίνοντας λύσεις στο ζήτημα της ακρίβειας που ταλανίζει σήμερα τους πολίτες. Αν ήταν για τις τράπεζες, θα είχαν ήδη έτοιμα νομοσχέδια».

 
21596