ΑΚΕΛ: Ο Αβέρωφ θέλει τη μεταρρύθμιση της ΤΑ όσο ήθελε και το ΓεΣΥ

Η απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Σε απάντηση προχώρησε το ΑΚΕΛ στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ σχετικά με το θέμα της μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην δήλωση του «Δεν θα μας κάνει τώρα μαθήματα το ΑΚΕΛ για μεταρρυθμίσεις.»

Πιο συγκεκριμένα, στην απάντηση του δήλωσε ότι ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου θέλει τη μεταρρύθμιση της ΤΑ όσο ήθελε και το ΓεΣΥ, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το ΑΚΕΛ στηρίζει τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το αποδεικνύει στην πράξη.

Δείτε την αυτούσια δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ:

«Ο Αβέρωφ Νεοφύτου υιοθετώντας την τακτική «καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», προσπάθησε να δικαιολογήσει τις κυβερνητικές παλινωδίες για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με τη γνωστή του αμετροέπεια, μίλησε για προπαγάνδα του ΑΚΕΛ που βάζει εμπόδια στον εκσυγχρονισμό. 

Δυστυχώς, για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε. Οπόταν όλοι ξέρουμε ποιοι βάζουν φρένο στις μεταρρυθμίσεις, με θλιβερότερο παράδειγμα το ΓεΣΥ, το οποίο υπονομεύτηκε εκ των έσω με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ μάλιστα να πρωταγωνιστεί. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου θέλει τη μεταρρύθμιση της ΤΑ όσο ήθελε και το ΓεΣΥ.

Το ΑΚΕΛ στηρίζει τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το αποδεικνύει στην πράξη. 
Δεν αλλάζει τη θέση του κατά πού φυσάει ο άνεμος, ούτε ξεθάβει προτάσεις που συζητήθηκαν πριν από 7 χρόνια. Όλα τ’ άλλα είναι φτηνά επικοινωνιακά κόλπα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια ακόμα κυβερνητική υπαναχώρηση και τα παζάρια του παρασκηνίου με τους γνωστούς πρωταγωνιστές». 

 
21620