ΑΚΕΛ σε Χάρη: Οικονομικό έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού

Απάντηση Κουκουμά σε Χάρη με αιχμές για τον Συνεργατισμό

Τα οικονομικά του Χάρη Γεωργιάδη είναι αυτά που έκλεισαν τον Συνεργατισμό αναφέρει σε ανακοίνωση - απάντηση στον Αν. Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς προσθέτοντας ότι η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού συνιστά οικονομικό έγκλημα διάρκειας και σκάνδαλο μεγατόνων, το οποίο πληρώνει όλος ο τόπος

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος απαντώντας στο ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στα έσοδα του κράτος από το Λιμάνια πριν και μετά την ιδιωτικοποίηση τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Τα οικονομικά του Χάρη Γεωργιάδη είναι αυτά που έκλεισαν τον Συνεργατισμό. Τα οικονομικά του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι να διπλοπληρώσει ο κυπριακός λαός τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών που διαχειρίζονται το Λιμάνι.

Ο Συναγερμός κραδαίνει αριθμούς για να κρύβει την αλήθεια. Προφανώς, με τις τεράστιες αυξήσεις που επέβαλαν οι ιδιωτικές εταιρίες καταγράφουν κέρδη, αλλά αυτά είναι σε βάρος της κοινωνίας και της υπόλοιπης οικονομίας, όπως άλλωστε υποστηρίζει και ο επιχειρηματικός κόσμος. Προφανώς επίσης, όταν οι ιδιώτες παρέλαβαν σε τιμές ξεπουλήματος έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε η Αρχή Λιμένων τα προηγούμενα χρόνια στο Λιμάνι, τώρα κομπάζουν ότι κερδοφορούν.  

Η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού συνιστά οικονομικό έγκλημα διάρκειας και σκάνδαλο μεγατόνων, το οποίο πληρώνει όλος ο τόπος. Μόνο ο Συναγερμός απέμεινε να το συγκαλύπτει. Όλοι ξέρουμε γιατί.