ΑΚΕΛ: Ζητά από Κυβέρνηση τη στήριξη των παραγωγών

«Χρειάζεται και ο κλάδος των παραγωγών να στηριχθεί όπως άλλοι κλάδοι, από την Κυβέρνηση»

Στην ανάγκη όπως το Κράτος στηρίξει τους Κύπριους παραγωγούς, οι οποίοι έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία, αναφέρθηκε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ  με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην αγορά «Επαμεινώνδα» στη Λεμεσό. «Η επίσκεψη μας έχει σκοπό να στηρίξει τους Κύπριους παραγωγούς και να στείλει το μήνυμα ότι οι λαϊκές αγορές στους δήμους θα πρέπει να φιλοξενούν τους παραγωγούς και όχι τους όποιους εμπόρους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Όπως είπε,  οι παραγωγοί, στην πρώτη φάση της πανδημίας στηρίχθηκαν με κάποια μέτρα. «Στην εξέλιξη των πραγμάτων δεν στηρίζονται. Θεωρούμε ότι οι επιπτώσεις σε βάρος τους είναι πολύ μεγάλες. Με την έννοια ότι πάρα πολλά από τα προϊόντα που παράγουν είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνταν σε ξενοδοχεία, σε εστιατόρια τα οποία παραμένουν κλειστά για μεγάλη χρονική περίοδο. Χρειάζεται και ο κλάδος των παραγωγών να στηριχθεί όπως άλλοι κλάδοι, από την Κυβέρνηση» κατέληξε.

(ΚΥΠΕ)

 
24612