Αναστασιάδης: 37 έργα πέραν των €160 εκατ. στην Πάφο

«Βρισκόμαστε πλέον στην Πάφο της ανάπτυξης και προόδου», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σειρά έργων εγκαινίασε σήμερα (27/10)  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί ολοήμερη επίσκεψη στην Πάφο. Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τέλεσε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Πάφου και τα εγκαίνια του εξωραϊσμού της Δημοτικής Αγοράς (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι τα νέα έργα στην Πάφο προσθέτουν στην εμφανώς αναβαθμισμένη εικόνα της πόλης.

«Η Πάφος άλλαξε. Βρισκόμαστε πλέον στην Πάφο της ανάπτυξης και προόδου, που αναδεικνύεται σε κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης, κοινωνικής δραστηριοποίησης και συναναστροφής», πρόσθεσε.

>>> Διαβάστε επίσης: Σειρά έργων εγκαινίασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην Πάφο (ΦΩΤΟ) <<<

bv

Την ίδια στιγμή χαιρέτισε την ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα που επίδειξε η Κυβέρνηση για την υλοποίηση έργων, αλλά και την αγαστή συνεργασία που αναπτύχθηκε με το Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αναστασιάδη, είχε σαν αποτέλεσμα την μετεξέλιξη της Πάφου σε μία σύγχρονη, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευρωπαϊκή πόλη.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, από την ανάληψη της διακυβέρνησης του υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται ή δρομολογήθηκε η υλοποίηση στον Δήμο Πάφου με την καθοριστική συμβολή της Κυβέρνησης, είτε μέσω της διάθεσης εθνικών κεφαλαίων είτε μέσω της συγχρηματοδότησης από την ΕΕ, 37 έργα συνολικού κόστους πέραν των €160 εκατ.

ΦΔ

hg

«Σήμερα ο κάθε πολίτης της Πάφου δικαιούται να νιώθει περήφανος για την πόλη του. Μια πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πλέον σύγχρονες Ευρωπαϊκές πόλεις, αποκτώντας ακόμη περισσότερες προοπτικές για περαιτέρω οικονομική, πολιτιστική, τουριστική και κοινωνική ανάπτυξη»,επεσήμανε,

Καταληκτικά, ο Πρόεδρος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Δήμαρχο Πάφου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, στα στελέχη της Δημοτικής Υπηρεσίας, στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και σε όλους τους συντελεστές των έργων για τις άοκνες και αποδοτικές προσπάθειες που κατέβαλαν για αναμόρφωση της πόλης.

ΞΒ

ημψγ

 
24350