Ανοίγει σύντομα καφέ και εστιατόριο στην Μαρίνα Λάρνακας

Θα λειτουργήσει η καφετέρια «KRAKEN» και το εστιατόριο «ΑΓΚΙΣΤΡΙ» - Εστιατόριο και στο Λιμάνι Λάρνακας

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της KITION OCEAN HOLDINGS την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 υπογράφηκε από τον κ. Πάνο Αλεξάνδρου Ιδρυτή της KITION OCEAN HOLDINGS, της εταιρείας που ανέλαβε το Έργο της ανάπλασης της Μαρίνας και του Λιμανιού Λάρνακας, και το Διευθυντή της εταιρείας POEMCO LTD, κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη, η συμφωνία αναφορικά με τους  χώρους εστίασης εντός του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

TRH

>>>  Διαβάστε επίσης: Από 22/9 καφέ, εστιατόριο, καταστήματα στη Μαρίνα Λάρνακας (ΦΩΤΟ) <<<

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της KITION OCEAN HOLDINGS, η συμφωνία αναφέρεται σε τρία σημεία εστίασης, δύο εντός της Μαρίνας και ενός εντός του Λιμανιού της Λάρνακας. 

G

Συγκεκριμένα η εταιρεία POEMCO LTD θα λειτουργήσει στη Μαρίνα μια καντίνα-καφετέρια με το όνομα «KRAKEN» και ένα εστιατόριο που θα φέρει το όνομα «ΑΓΚΙΣΤΡΙ». Ενώ στο Λιμάνι θα λειτουργήσει ένα εστιατόριο για το προσωπικό και τους επισκέπτες του. 

 
24579