Ανοίγουν οι αιθέρες για πτήσεις Μόσχα – Λάρνακα

Ξεκινούν δρομολόγια / Ποια φόρμουλα βρέθηκε για την αεροπορική διασύνδεση Κύπρου – Ρωσίας

Πολλά έχουν αλλάξει μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που είχαν ως αποτέλεσμα και τον αεροπορικό αποκλεισμό των Ρώσων από κράτη της Ευρώπης. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Brief, φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα ώστε να συνεχιστεί η αεροπορική διασύνδεση μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας

>>> Διαβάστε σχετικό: Οι ώρες των πτήσεων από Λάρνακα και Μόσχα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ταξιδιωτικά γραφεία, φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας έχουν ενημερωθεί για νέα δρομολόγια Λάρνακα – Μόσχα – Λάρνακα που θα ξεκινήσουν μάλιστα από τον Αύγουστο του 2022.  

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Ειδικότερα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Cyprus Airways σε συνεργασία με την ΑΚ Aeroflot προχωρούν με νέα δρομολόγια Λάρνακα – Μόσχα (8 πτήσεις την εβδομάδα), τα οποία θα ξεκινήσουν από τις αρχές Αυγούστου και θα συνεχιστούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου 2022, με ενδιάμεσο σταθμό την πρωτεύουσα της Αρμενίας. 

>>> Διαβάστε επίσης: Αποκλεισμός Ρώσων τουριστών: Πόσα ευρώ την ημέρα χάνει η Κύπρος <<<

Ειδικότερα από τις 3/8 μέχρι και τις 29/10 θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα δρομολόγιο Μόσχα – Γιερεβάν – Λάρνακα, ενώ από τις 5/8 μέχρι και τις 29/10 θα πραγματοποιείται 5 φορές την εβδομάδα δρομολόγιο Λάρνακα – Γιερεβάν – Μόσχα. 

Οι τιμές των εισιτηρίων 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 100 ευρώ για βρέφη, και θα φτάνουν μέχρι και τα 400 ευρώ για παιδιά και ενήλικες. Στο εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται  ταξιδιωτική αποσκευή μέχρι 23 kg και χειραποσκευή μέχρι 10 kg.

X.Z.

 
24979