Άνοιξαν θέσεις Αστυνομικών και Ειδικών Αστυνομικών-Λεπτομέρειες

Όλες οι πληροφορίες για τις θέσεις που προκήρυξε η Αστυνομία και μέχρι πότε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις

Δεκάδες νέες θέσεις Αστυνομικών και Πυροσβεστών καθώς επίσης και Ειδικών Αστυνομικών προκήρυξε σήμερα (13/12) η Αστυνομία Κύπρου, για τις οποίες γίνονται δεκτές αιτήσεις τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Όπως αναφέρεται, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μόνο μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ», στο πεδίο «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ», αφού προηγουμένως δημιουργήσουν σχετικό προφίλ. Η καλύτερη λειτουργία της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ», επιτυγχάνεται με τους φυλλομετρητές Internet Explorer (έκδοσης 9 και νεότερη), Mozilla FireFox, Google Chrome και ΜS Edge. 

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΔΩ <<<

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από η ώρα 09.00 της Δευτέρας 16.12.2019 μέχρι και η ώρα 13.00 της Δευτέρας 20.01.2020. Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ανέρχεται στα €45 και θα καταβάλλεται μέσω του συστήματος αποδοχής πληρωμών της JCC. Υποψήφιοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται και για τις δύο θέσεις, θα πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστές αιτήσεις, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο για κάθε αίτηση. 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 13.12.2019, ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και www.cypruspolicenews ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483. 

Για θέματα τεχνικής Υποστήριξης σχετικά με τη δημιουργία του Προφίλ ή με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής, στο τηλ. 22601395 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Αναλυτικά οι προκηρύξεις εδώ και στο κάτω μέρος του κειμένου.

>>> ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ <<<

Πόσοι αστυνομικοί θα προσληφθούν το 2020
Εν τω, μεταξύ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως θεμελιακή είναι και η ενίσχυση του Σώματος με ανθρώπινο δυναμικό, σημειώνοντας πως, η διαδικασία πρόσληψης 200 Αστυνομικών, 56 Πυροσβεστών και 30 Ειδικών Αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Το 2020, προσθέτει, άλλοι 200 Αστυνομικοί και 40 Ειδικοί Αστυνομικοί αναμένεται να προσληφθούν. Προσλήψεις, σημειώνει, θα γίνουν και σε εξειδικευμένο προσωπικό αναφέροντας ότι, το 2020 θα προχωρήσουμε επίσης σε δημιουργία πρόσθετων 50 θέσεων Αστυνομικών και 20 θέσεων Ειδικών Αστυνομικών, στο πλαίσιο της σταδιακής εναρμόνισης του ωραρίου των Αστυνομικών με αυτό της Δημόσιας Υπηρεσίας έως το 2022. 

«Στόχος, είναι η πρόσληψη ικανών προσώπων που να μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που δημιουργούν οι σύγχρονες προκλήσεις», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

***Αν ψάχνετε δουλειά, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 

 
11155
Thumbnail