Άνοιξαν θέσεις εργασίας στον Δήμο Λευκωσίας – Πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες για τις νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Λευκωσίας 

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι έχει προκηρύξει διαγωνισμό μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος σύναψης δημοσιών συμβάσεων e-procurement για την αγορά υπηρεσιών δύο υγειονομικών επιθεωρητών για 12 μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα 12 μήνες.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, η εκτιμώμενη αξία για τις συμβάσεις υπολογίζεται στις €72.000, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., εκ των οποίων οι €30.000 αφορούν τους πρώτους 12 μήνες και οι υπόλοιπες €30.000 αφορούν τους επόμενους 12 μήνες για δυο άτομα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα του διαγωνισμού δωρεάν μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) στο χώρο του διαγωνισμού, ΕΔΩ.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 14η Σεπτεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτεθείτε στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22797312/314 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

***Αν ψάχνετε δουλειά πάντως, στo ergodotisi.com, την κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δεκάδες νέες θέσεις εργασίας ανά κατηγορία και ανά επαρχία. Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ.

 
10737
Thumbnail