Απόγνωση, οργή και αγανάκτηση ιδιοκτητών χώρων εστίασης Λεμεσού

Κάποιοι από εμάς δεν θα γιορτάσουν Χριστούγεννα, αναφέρει ο ΠΑΣΙΚΑ Λεμεσού

Απόγνωση, οργή και αγανάκτηση εκφράζουν οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης της Λεμεσού, οι οποίοι κάνουν λόγο για καταστροφή τους. 
 
Σε ανακοίνωση του ο ΠΑΣΙΚΑ Λεμεσού αναφέρει ότι «κάποιοι από εμάς δεν θα γιορτάσουν Χριστούγεννα» και προσθέτει ότι «πείσαμε τα μέλη μας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να εφαρμόσουν με ευλάβεια τα μέτρα των επιδημιολόγων και του κράτους έστω και αν πιστεύαμε ότι η εστίαση δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός κρίκος που θα προφυλάξει την υγειονομική αλυσίδα».

«Όλοι μας είμαστε μάρτυρες στο τι γίνεται αυτές τις μέρες. Εγκληματική μη εφαρμογή των πρωτοκόλλων και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης από κανένα», προσθέτει. 
 
Ο ΠΑΣΙΚΑ καταγγέλλει ότι δεν έτυχαν καμίας ουσιαστικής στήριξης και προσθέτει ότι το κράτος είναι απών και «δισεκατομμύρια που εισρέανε από τα ευρωπαϊκά ταμεία για στήριξη των επιχειρήσεων χάθηκαν».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
«Αρκετοί από εμάς καταστράφηκαν», αναφέρει και προσθέτει πως «εμείς και οι υπάλληλοί μας με κουτσουρεμένα επιδόματα και κολπάκια από το υπουργείο εργασίας». 
 
Αναφέρει επίσης ότι «ο κλάδος της εστίασης πειθάρχησε στα υγειονομικά πρωτόκολλα και προάσπισε την δημόσια υγεία καθώς και την υγεία των εργαζομένων μας» και προσθέτει ότι «είδαμε μέχρι τώρα υπαίθρια πάρτι, πανηγύρια στην πλατεία, συγκεντρώσεις σε δημόσιες σκάλες και πλατείες,supermarket, μεγάλα καταστήματα και όλα αυτά χωρίς καμία προφύλαξη, χωρίς κανένα έλεγχο».
 
Ο ΠΑΣΙΚΑ κάνει λόγο για στοχοποίηση της εστίασης, των γυμναστηρίων και των Malls αφού, όπως αναφέρει, «δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός κρίκος που θα προφυλάξει την υγειονομική αλυσίδα». 

(ΚΥΠΕ) 
 

 
12479
Thumbnail