Απονεμήθηκαν χορηγίες σε αριστούχους νέους από Καραβά

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση

Την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής χορηγιών σε πρωτοετείς φοιτητές με καταγωγή τον Καραβά που παρακολουθούν σπουδές σε κολλέγια, ανώτερες σχολές ή Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού και είχαν εξασφαλίσει βαθμολογία άριστα στο απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης διοργάνωσαν ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Υποτροφιών Καραβά «Νίκος Κ. Σιακόλας» και τη Σχολική Εφορεία Καραβά.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών. Οι χορηγίες δόθηκαν από το Ίδρυμα Υποτροφιών Καραβά «Νίκος Κ. Σιακόλας» και το Κληροδότημα «Γεώργιου Τσίμον», το οποίο διαχειρίζεται η Σχολική Εφορεία Καραβά.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 
 
Δόθηκαν χορηγίες, τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικά δώρα σε 14 άριστους νέους του Καραβά, απόφοιτους Μέσης Παιδείας οι οποίοι φοιτούν στο πρώτο έτος σπουδών σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, ενώ δόθηκαν τέσσερα επιπλέον βραβεία σε νέους που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, με βάση το βαθμό απολυτηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ή με άλλα κριτήρια.
 
Ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου απένειμε αναμνηστικά ενθυμήματα στον Νίκο Σιακόλα, ιδρυτή του Ταμείου Υποτροφιών Καραβά και στην Ελένη Καλαβά, εκπρόσωπο της οικογένειας του Γεωργίου Τσίμον.

(ΚΥΠΕ)

 
11843
Thumbnail