Αυτοί είναι οι 4 νέοι Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων

Αναλαμβάνουν επίσημα καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου

Τα ονόματα των 4 νέων Γενικών Διευθυντών Υπουργείων/Υφυπουργείων ανακοίνωσε σήμερα (17/7) η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

>>> Διαβάστε ακόμη: Ανοίγει ο δρόμος για 100άδες προσλήψεις στο Δημόσιο από το 2021 <<<

Με γνωστοποίησή της στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, η Επιτροπή ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης τεσσάρων κενών μόνιμων θέσεων Γενικού Διευθυντή, Υπουργικό Συμβούλιο, που δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 10.4.20 (αρ. γνωστ. 313), αποφάσισε να προσφέρει προαγωγή, από 1.9.20, στους πιο κάτω:

1/ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ανδρέα

2/ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Ανδρέα

3/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κώστα

4/ ΠΑΝΑΓΗ Λοΐζο

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με στοιχεία που είχε παραθέσει στη Βουλή ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Θεοδόσης Τσιόλας, αφορούν την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή του Υφυπουργείου Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και της θέσης του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης που κενώθηκε την 1η Απριλίου, του Γενικού Διευθυντή στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας που θα κενωθεί την 1η Ιουνίου και του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, που θα κενωθεί στην 1η Σεπτεμβρίου.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αξίζει, δε, να αναφερθεί πως, ο μισθός της θέσης του Γενικού Διευθυντής είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €96.491 στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. 

Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
 

 
10793
Thumbnail