Δ. Πέγειας: Αναμένει έσοδα πέραν του €1 εκατ. από Κόλπο Κοραλλίων

Τα έσοδα προέρχονται από τις χρήσεις των 2 περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες

Από τις χρήσεις των δύο περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα πέραν του ενός εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Πέγειας φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα πως ο στόχος της Τοπικής Αρχής επιτεύχθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 25% περίπου, σε σύγκριση με τα έτη 2020-2021. Σε σχέση με το 2019, τα φετινά έσοδα από τις χρήσεις αυτές κυμάνθηκαν στο 85%, είπε.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, η φετινή εικόνα της παραλίας ήταν αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων στα δύο τουριστικά περίπτερα που φιλοξενεί η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

>>> Διαβάστε επίσης: Ίσως εξαιρεθεί η Κύπρος από μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας ΕΕ <<<

Ιδιαίτερη έμφαση φέτος έδωσε ο Δήμος Πέγειας στα θέματα καθαριότητας, επιστρατεύοντας επιπρόσθετα συνεργεία καθαριότητας, τα οποία εργάστηκαν με υπερωρίες, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ)

 
23499