ΔΗΚΟ: Επιμένουμε στο σχέδιο στήριξης της τρίτης ηλικίας

«Είχαμε καταθέσει από το 2017 ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης των συνανθρώπων μας », σημειώνει η Παπαδοπούλου Αναστασία

«Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, δικαιούνται την αμέριστη στήριξη της πολιτείας», σημειώνει η Συντονίστρια του προεκλογικού προγράμματος ΔΗΚΟ για τις βουλευτικές εκλογές, Αναστασία Παπαδοπούλου.

Όπως αναφέρει, οι ηλικιωμένοι μας έχουν δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων στην ελεύθερη διακίνηση που υφίστανται για πάνω από ένα χρόνο.
 
Τους έχει απομονώσει, πρσθέτει, έχει κρατήσει τους δικούς τους ανθρώπους μακριά τους και ενώ χρειάζονται βοήθεια, αφέθηκαν να παλεύουν μόνοι.  
 
Παράλληα σημειώνει, ότι οι ηλικιωμένοι συμπατριώτες μας, δικαιούνται να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα ζωής, αλλά και να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και να απολαμβάνουν τη φροντίδα της Πολιτείας. Ιδιαίτερα εν καιρώ κρίσεων.
 
Εισηγείται πως η ταχύτερη και καλύτερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, η ευκολότερη πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, η οργανωμένη συμβουλευτική υποστήριξη τους σε όλα τα επίπεδα θα έπρεπε να αποτελούν μια από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς οι συνέπειες της έλλειψης επαρκούς στήριξης τους, είναι υπαρκτές.
 
Ως Δημοκρατικό Κόμμα, αναφέρει καταληκτικά, είχαμε καταθέσει από το 2017 ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας που θεωρούμε πολύ σημαντικό όπως επιμείνουμε στην προώθηση και εφαρμογή του.

 
21657