Δημητρίου για DBRS: Θα συνεχίσουμε νοικοκυρεμένα και νούσιμα

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για αναβάθμιση οικονομίας από DBRS

Αποδεικνύει την αποτελεσματική μας στρατηγική και ότι ξέρουμε πως να διαχειριζόμαστε τη χώρα και την οικονομία στις πολύ δύσκολες συνθήκες που πέρασε και περνά η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, αναφέρει σε Δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για αναβάθμιση οικονομίας από DBRS.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα συνεχίσουμε, νοικοκυρεμένα και νούσιμα, διατηρώντας το τρένο στις ράγες, για τις καλύτερες μέρες που αξίζουν στον τόπο μας.

>>> Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: Ταχύτερη η δημοσιονομική αποκατάσταση της Κύπρου

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο DBRS αποδεικνύει την αποτελεσματική μας στρατηγική και ότι ξέρουμε πως να διαχειριζόμαστε τη χώρα και την οικονομία στις πολύ δύσκολες συνθήκες που πέρασε και περνά η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς, αναγνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας ανηφόρες, κυβέρνηση και δημοκρατικός συναγερμός συνεχίζουμε με γνώμονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Οι προοπτικές ανάπτυξης ακολουθώντας τη στρατηγική μας και μέσω του σχεδίου ανάκαμψης, μπορούν να καρποφορήσουν. Θα συνεχίσουμε, νοικοκυρεμένα και νούσιμα, διατηρώντας το τρένο στις ράγες, για τις καλύτερες μέρες που αξίζουν στον τόπο μας.

 
22426
Thumbnail