Δημητρίου σε ΑΚΕΛ: Λαμβάνουμε αποφάσεις μετά από σκέψη & συζητήση

Στο ΑΚΕΛ πιστεύουν μέχρι και σήμερα  πως η πολιτική γίνεται με ντιρεκτίβες, δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ

 

Στο ΑΚΕΛ πιστεύουν μέχρι και σήμερα  πως η πολιτική γίνεται με ντιρεκτίβες, δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κ. Δημήτρης Δημητρίου.

>>Διαβάστε επίσης:Πελεκάνος: Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές<<

Ο κ. Δημητρίου αναφέρει ότι στην κυβέρνηση Αναστασιάδη λαμβάνονται αποφάσεις μετά από σκέψη και συζητήσεις, πάντοτε για να ενίσχυση αυτών που το χρειάζονται περισσότερο. 

>>Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Χρειάζονται μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας τώρα<<

Συμπληρώνει ότι η χώρα δεν κυβερνάται ούτε με συνθήματα, ούτε με τις αλόγιστες πολιτικές του ΑΚΕΛ που χρεοκόπησαν όπως δήλωσε την Κύπρο, αλλά με προγραμματισμό και στόχευση.

Διαβάστε αυτούσια την δήλωση του κ. Δημητρίου:

«Στο ΑΚΕΛ πιστεύουν μέχρι και σήμερα  πως η πολιτική γίνεται με ντιρεκτίβες. Εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στην κυβέρνηση Αναστασιάδη λαμβάνουμε αποφάσεις μετά από σκέψη και συζητήσεις, πάντοτε για να ενισχύουμε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο. 

Όπως πράξαμε στην πανδημία, όπως διαχειριστήκαμε και την κρίση του 2013. Με εφαρμόσιμες λύσεις, με σχέδιο, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας. 

Η χώρα δεν κυβερνάται ούτε με συνθήματα, ούτε με τις αλόγιστες πολιτικές του ΑΚΕΛ που μας χρεοκόπησαν αλλά με προγραμματισμό και στόχευση. Αυτό κάνουμε στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στην κυβέρνηση, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον».

 
20888