Δημοπρασία στις 27 Μαϊου με ακίνητα αξίας €10 εκ. από G&P Lazarou

Θα υπάρχουν πολύ ελκυστικές τιμές κυρίως σε οικόπεδα και χωράφια σημειώνει στην Brief o Πέτρος Λαζάρου

Σε δημοπρασία, η οποία θα περιλαμβάνει ακίνητα αξίας 10 περίπου εκατομμυρίων ευρώ προχωρεί η εταιρεία G&P Lazarou. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 27 Μαϊου και θα γίνει ηλεκτρονικά.

Μιλώντας στην Brief ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πέτρος Λαζάρου σημείωσε ότι στη δημοπρασία θα περιλαμβάνονται ακίνητα από όλη την Κύπρο με την πλειονότητα τους να αφορά σε οικόπεδα και χωράφια.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαζάρου, θα υπάρξουν πολύ ελκυστικές τιμές οι οποίες αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον αγοραστών και επενδυτών. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι οι τιμές θα είναι πιο κάτω και από την καταναγκαστική πώληση. Ο κ. Λαζάρου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η δημοπρασία θα τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών οι οποίοι θέλουν είτε να επενδύσουν σε γη είτε να αγοράσουν ένα ακίνητο σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Λαζάρου ανέφερε ότι η αγορά σήμερα μαστίζεται από φοβερή ανασφάλεια και πάρα πολλές αποταμιεύσεις ταυτόχρονα. Οι επιχειρήσεις ανησυχούν για το αύριο και προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τις επόμενες μέρες που δείχνουν να είναι δύσκολες.

Η κτηματαγορά είναι υπερφορτωμένη  με ακίνητα και οι επίδοξοι αγοραστές προσπαθούν να καταλάβουν ποια ακίνητα είναι σε καλή τιμή, έχουν προοπτική, ή είναι ευκαιρία. Εμείς ως εταιρεία έχουμε το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων την εμπειρία και την ικανότητα να ξεχωρίζουμε το χρυσάφι από το ασήμι.

Περισσότερα από 10.000 ακίνητα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιο μας για πώληση και ενοικίαση. Πελάτες μας είναι όλα τα επενδυτικά ταμεία, οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι τράπεζες, ξένοι  επενδυτές καθώς και παγκύπρια όλες οι εταιρείες ανάπτυξης γης και ιδιώτες.