ΔΗΣΥ για πλαφόν: Διευρύνεται ο κατάλογος των βασικών προϊόντων

Θέση την οποία είχε διατυπώσει με παρέμβαση του ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για απόφαση Υπουργού Εμπορίου προς επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι χαιρετίζει με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή και ότι με το διάταγμα διευρύνεται ο κατάλογος των βασικών προϊόντων στα οποία υπάρχει η δυνατότητα επιβολής ανώτατης τιμής, ώστε να περιλαμβάνει και τα σιτηρά, θέση που είχε διατυπώσει και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Αβέρωφ Νεοφύτου.

>>> Διαβάστε επίσης: Διάταγμα: Κριθάρι και Καλαμπόκι στα προϊόντα με πλαφόν

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η Υπουργός Εμπορίου εξέδωσε Διάταγμα με το οποίο διευρύνεται ο κατάλογος των βασικών προϊόντων στα οποία υπάρχει η δυνατότητα επιβολής ανώτατης τιμής, ώστε να περιλαμβάνει και τα σιτηρά.

Θέση την οποία είχε διατυπώσει με παρέμβαση του και ο Πρόεδρος της παράταξης μας Αβέρωφ Νεοφύτου, προς στήριξη των νοικοκυριών και των γεωργοκτηνοτρόφων.

Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή που επέρχεται και της αγοράς επιπρόσθετων τόνων σιτηρών και καταδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά και ότι από κοινού με τον Δημοκρατικό Συναγερμό προστατεύουμε στην πράξη την κοινωνία από τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει δυστυχώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.