ΔΗΣΥ: Χρειάζεται η συνεργασία όλων για άντληση 1,2 δις από ΕΕ

Ο Δ. Δημητρίου τόνισε πως με το Σχέδιο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας η Κύπρος θα βγει από τον κυκεώνα της πανδημίας

Την θέση πως, «το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της οικονομίας είναι ένα σχέδιο 1,2 δις, αφορά πέντε άξονες και σίγουρα είναι ο δρόμος για το πώς η χώρα μας θα βγει απ’ αυτόν τον κυκεώνα της πανδημίας και θα κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα», εξέφρασε σήμερα (5/2) ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Όπως είπε, «παρουσίασε ο Υπουργός των Οικονομικών στο Υπουργικό Συμβούλιο, το προσχέδιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της κυπριακής οικονομίας».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Είναι, συνέχισε, «ένα σχέδιο 1,2 δις, αφορά πέντε άξονες και σίγουρα είναι ο δρόμος για το πώς η χώρα μας θα βγει απ’ αυτόν τον κυκεώνα της πανδημίας και θα κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα».

«Αυτός ο σχεδιασμός ο οποίος πάει μέχρι το 2026, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων. Χρειάζεται να είναι συλλογικές κάποιες αποφάσεις με κατανόηση για το γεγονός ότι χρειάζεται να είναι έργα που έχουν βάθος χρόνων και είμαστε σίγουροι πως μέσω και αυτού του σχεδιασμού, μέσω αυτού του 1,2 δις, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία», κατέληξε.
 

 
21624