ΔΗΣΥ: O προϋπολογισμός για το 2023 εμπεδώνει την ανάπτυξη

Πυρά ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για τον προϋπολογισμό

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και όσα την συνοδεύουν για καταψήφιση του προϋπολογισμού δεν μας παραξενεύουν. Είναι τα ίδια κάθε χρόνο, ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Οι πολίτες όμως γνωρίζουν. Μαθήματα για την οικονομική πολιτική από το ΑΚΕΛ προκαλούν απλώς την αποστροφή και είναι ανάξια σχολιασμού.

Επίσης αναφέρει στην ανακοίνωση, ότι γνωρίζουν πόσο η κυβέρνηση στήριξε όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, αρχικά για να ξαναχτίσουμε τα ερείπια που μας άφησαν και στη συνέχεια για να στηρίξουμε τις παραγωγικές δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και εσχάτως την παγκόσμια πληθωριστική έξαρση.

Πάντοτε με ιδιαίτερη έμφαση για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τις μικρές επιχειρήσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι ο προϋπολογισμός για το 2023 εμπεδώνει την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την σταθερότητα και διευρύνει το κοινωνικό κράτος. Οι πολίτες γνωρίζουν. 

Γνωρίζουν πως δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς, ούτε για επιστροφή στις πολιτικές της μιζέριας, της ανεργίας, των φορολογιών και των αποκοπών ή της πτώχευσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καταληγει η ανακοίνωση.

 
24344