ΔΗΣΥ: Ορόσημο ο εκσυγχρονισμός πολεοδομικής αδειοδότησης

Όσα ανέφερε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ για τον εκσυγχρονισμό πολεοδομικής αδειοδότησης

Σε δήλωση προχώρησε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Τώνια Μουσκή για το πληροφοριακό σύστημα υγείας και εκσυγχρονισμό πολεοδομικής αδειοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει, η χτεσινή ήταν μια μέρα ορόσημο λόγω της δημιουργίας και λειτουργίας του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας για όλα τα νοσηλευτήρια και Διευθύνσεις του ΟΚΥπΥ προσθέτοντας ότι η εξαγγελία από τον Υπουργό των Εσωτερικών για τον εκσυγχρονισμό της πολεοδομικής και οικοδομικής αδειοδότησης η οποία μέσω της ψηφιοποίησης μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών, στα γραφειοκρατικά εμπόδια, γυρίζοντας σελίδα στον τομέα της αδειοδότησης.

Παράλληλα τόνισε ότι "Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός κάνουμε το ψηφιακό κράτος πραγματικότητα με χειροπιαστές πολιτικές που μόνο στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη".

Διαβάστε σχετικά: 

Αυτούσια η δήλωση: 

«Η χτεσινή ήταν μια μέρα ορόσημο για τη χώρα μας. Από τη μια οι υπογραφές για τη δημιουργία και λειτουργία του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας για όλα τα νοσηλευτήρια και Διευθύνσεις του ΟΚΥπΥ.

Ένα σύγχρονο έργο, αποτέλεσμα της συμβολής του υφυπουργείου Καινοτομίας, του Υπουργείου Υγείας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, που αναβαθμίζει και απλοποιεί μέσα από την αυτοματοποίηση τις διαδικασίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς όλους τους πολίτες.

Από την άλλη η εξαγγελία από τον Υπουργό των Εσωτερικών για τον εκσυγχρονισμό της πολεοδομικής και οικοδομικής αδειοδότησης. Μέσω της ψηφιοποίησης μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών, στα γραφειοκρατικά εμπόδια, γυρίζοντας σελίδα στον τομέα της αδειοδότησης.

Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός κάνουμε το ψηφιακό κράτος πραγματικότητα με χειροπιαστές πολιτικές που μόνο στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».

 
23807