ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Ανύπαρκτη η σχέση σας με οικονομική διαχείριση

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για την ακρίβεια δίνει ο ΔΗΣΥ

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για την ακρίβεια έδωσε με ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, σημειώνοντας ότι «η σχέση του ΑΚΕΛ με τη συνετή οικονομική διαχείριση είναι ανύπαρκτη».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, «ο λαϊκισμός του ΑΚΕΛ πιάνει κάθε μέρα και νέες κορυφές» 

Επιπλέον, ο ΔΗΣΥ, αναφορικά με το ερώτημα του ΑΚΕΛ για τα 850 εκατ. ευρώ και τι σκοπεύει να τα κάνει η Κυβέρνηση,  απάντησε ότι τώρα «θυμήθηκαν τα έσοδα από το ΦΠΑ και ρωτούν τι θα κάνει τα χρήματα αυτά η κυβέρνηση».

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Ως πότε θα κρύβεται η κυβέρνηση για την ακρίβεια <<<

Αυτούσια η απάντηση του ΔΗΣΥ:

«Ο λαϊκισμός του ΑΚΕΛ πιάνει κάθε μέρα και νέες κορυφές. Σήμερα θυμήθηκαν τα έσοδα από το ΦΠΑ και ρωτούν τι θα κάνει τα χρήματα αυτά η κυβέρνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύουν στο ΑΚΕΛ ότι η σχέση τους με τη συνετή οικονομική διαχείριση είναι ανύπαρκτη και υποψιαζόμαστε ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία.

Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε αποδείξει σε όλες τις δύσκολες για την κοινωνία μας περιστάσεις, ότι σταθήκαμε και στεκόμαστε δίπλα της. Χωρίς φτηνούς λαϊκισμούς και συνθήματα. Με στοχευμένα μέτρα στήριξης τα οποία η κοινωνία αναγνωρίζει.

Και είναι αυτή η κοινωνία που θα αποδείξει και πάλι στο ΑΚΕΛ, ότι τα όσα λένε είναι εκτός τόπου και χρόνου».