ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Το ξέρετε πως θα ληφθούν νέα μέτρα κατά ακρίβειας

Απάντηση ΔΗΣΥ στις επικρίσεις ΑΚΕΛ για τα μέτρα κατά της ακρίβειας, σημειώνοντας πως ενημερώθηκαν για νέα μέτρα

Απάντηση στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για τα μέτρα κατά της ακρίβειας έδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΔΗΣΥ επεσήμανε ότι ήδη η κυβέρνηση εξετάζει νέα δέσμη μέτρων εντός των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, κάτι που τόνισε ότι ξεχνά το ΑΚΕΛ «για χάρη λαϊκισμού».

Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι  η κυβέρνηση έχει ήδη πάρει στοχευμένα μέτρα για ανακούφιση της κοινωνίας απέναντι στις τεράστιες πληθωριστικές πιέσεις.

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Δεν πάει άλλο με την ακρίβεια αλλά ούτε με την κυβέρνηση <<<

Αυτούσια η απάντηση του ΔΗΣΥ:

«Μόλις τη Δευτέρα ενημερώθηκε το ΑΚΕΛ όπως και όλα τα κόμματα στα πλαίσια του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάσταση πραγμάτων όσο αφορά το μέτωπο της ακρίβειας και για τις τιμές των καυσίμων. 

>>> Διαβάστε επίσης: Πελεκάνος: Στο τραπέζι νέα μέτρα κατά της ακρίβειας <<<

Γνωρίζουν στο ΑΚΕΛ πως ήδη η κυβέρνηση εξετάζει νέα δέσμη μέτρων εντός των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων. Αλλά το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού. Όπως γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει πάρει στοχευμένα μέτρα για ανακούφιση της κοινωνίας απέναντι στις τεράστιες πληθωριστικές πιέσεις που βιώνει και η χώρα μας, αλλά επίσης το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού.

Δεν θα καταπολεμήσουμε την ακρίβεια ούτε με τα πλαφόν, ούτε με τον λαϊκισμό ούτε και με το λεφτόδεντρο που έχει φυτέψει το ΑΚΕΛ. Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία με στοχευμένα, κοστολογημένα μέτρα, που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομία μας».

 
21619