ΔΗΣΥ: Στηρίζουμε στην πράξη και την οικονομία

Στοχευμένα αντιμετωπίσαμε την υγειονομική κρίση, στην πράξη στηρίζουμε και την οικονομία, είπε ο Βουλευτής Μ. Μαυρίδης

«Η τρίτη φάση στήριξης της οικονομίας της χώρας μας παίρνει κι αυτή σάρκα και οστά μετά τις προηγούμενες δυο, βάσει του κυβερνητικού προγραμματισμού όλο αυτό το διάστημα», τόνισε σήμερα (17/6) ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, σημειώνοντας ότι «στοχευμένα αντιμετωπίσαμε την υγειονομική κρίση, στην πράξη στηρίζουμε και την οικονομία».

Σε δηλώσεις του για το τρίτο πακέτο μέτρων που ανακοίνωσαν οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, είπε πως «τα πέντε νέα, στοχευμένα σχέδια που αφορούν τη συνέχιση των μέτρων στήριξης της απασχόλησης. Τα ξενοδοχεία, τις συνδεόμενες με τον τουρισμό οικονομικές δραστηριότητες, κλάδους που συνεχίζουν να πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας και το ειδικό σχέδιο στήριξης ανέργων».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
«Είναι η τρίτη φάση στήριξης της οικονομίας της χώρας μας που παίρνει κι αυτή σάρκα και οστά μετά τις προηγούμενες δυο, βάσει του κυβερνητικού προγραμματισμού όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε.
 
«190,000 συμπολίτες μας, 26,000 επιχειρήσεις και 22,000 αυτοεργοδοτούμενοι στηρίχθηκαν ως τώρα από τα δημόσια ταμεία, με το εύρος του συνεκτικού προγράμματος στήριξης ν’ αγγίζει τα 3 δις ευρώ. Είναι στην πράξη, παρά τις περί του αντιθέτου φωνές, από τα μεγαλύτερα προγράμματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο», τόνισε.
 
Όπως είπε, «αυτό είναι το ουσιαστικό». «Όπως έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε με στοχευμένο προγραμματισμό την υγειονομική κρίση, στην πράξη στηρίζουμε και την οικονομία», υπογράμμισε.

«Με χαμηλούς τόνους και χωρίς να πανηγυρίζουμε, γεγονός που αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Μαυρίδης.  
 

 
10791
Thumbnail