Εκστρατεία ενημέρωσης πολιτών για την εξέλιξη πανδημίας Covid-19

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πανδημία Covid–19 το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, διοργανώνουν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” στα Πάνω Πολεμίδια στις 15:00 το απόγευμα, ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες με θέμα: “Πανδημία Covid19: “Μύθοι και Πραγματικότητα”. Σκοπός της συλλογικής αυτής προσπάθειας είναι η συζήτηση και ο ανοικτός διάλογος, με στόχο τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που ταλανίζουν τους πολίτες σε σχέση με την πανδημία. 
Τη συζήτηση θα συντονίζει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς.

•    Οι εκστρατείες του Υπουργείου Υγείας που στόχο έχουν την ενημέρωση των πολιτών, εξαιρούνται από τις αποφάσεις που ισχύουν για τα θέατρα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού.

•    Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω Tickethour Cyprus

•    Απαραίτητη η προσκόμιση SafePass

Υποστηρικτές εκστρατείας ενημέρωσης: Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πολεμιδιών, Tickethour Cyprus, Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

 
24326