Έκτακτη συνεδρία ΣΕΚ σήμερα για τις Προεδρικές Εκλογές

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τον ΓΓ της ΣΕΚ

Με έκτακτη συνεδρία σήμερα (7/2) στις 2 το μεσημέρι συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΕΚ σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΣΕΚ, μετά το πέρας της συνεδρίας θα ακολουθήσουν δηλώσεις στις 15:30 από τον Γενικό Γραμματέα της ΣΕΚ, Ανδρέα Μάτσα, ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται κατά πόσον αυτές οι ανακοινώσεις θα έχουν σχέση με την υποστήριξη κάποιου υποψηφίου. Πάντως, πηγή της Brief στην ΣΕΚ και ερωτηθείσα σχετικά, είχε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες και πριν τον Α' Γύρο των Προεδρικών, πως η Συντεχνία δεν επρόκειτο να πάρει θέση για υποστήριξη κάποιου υποψηφίου. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως κατά το 2018, μετά το πέρας του Α' Γύρου, η ΣΕΚ είχε στηρίξει την υποψηφιότητα, Νίκου Αναστασιάδη στον Β' Γύρο. 

Υπενθυμίζεται πως οι Συντεχνίες το προηγούμενο διάστημα είχαν στείλει μήνυμα στον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ, ζήτημα το οποίο βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους και αναμένουν από τον νικητή των Προεδρικών να επιλύσει άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του. 


 

 
24975