Εκθειάζουν την Κύπρο οι Βρετανοί / Δίνουν εκπτώσεις για διακοπές

Η Κύπρος ανάμεσα στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς εν καιρώ κορωνοϊού, γράφουν βρετανικά ΜΜΕ 

Ως μια χώρα ασφαλή, χωρίς τον φόβο καραντίνας και άλλων μέτρων, χαρακτηρίζουν βρετανικά ΜΜΕ την Κύπρο, παρουσιάζοντας την μάλιστα ως hotspot για διακοπές των Βρετανών. 

Όπως διαφημίζεται στα διάφορα δημοσιεύματα, η Κύπρος έχει μόνο 1,498 κρούσματα και 21 θανάτους από κορωνοϊό, σημειώνοντας πως οι νέες περιπτώσεις κρουσμάτων παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και έτσι το ρίσκο για καραντίνα παραμένει χαμηλό, προτρέποντας τους Βρετανούς να ταξιδέψουν στο νησί. 

Μάλιστα, η «Τhe Sun», σημειώνει πως οι Βρετανοί τουρίστες μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η TUI (200 στερλίνες έκπτωση) – η οποία πραγματοποιεί πτήσεις προς Κύπρο - για διακοπές από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 31η Οκτωβρίου. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Χαμόγελα Καρούσου 
Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, ο οποίος με μήνυμα του στο Twitter αναφέρει: «Οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας και τα Μέσα Ενημέρωσης δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην Κύπρο. Σήμερα ξεκινούν οι πτήσεις προς Κύπρο από την TUI, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου», κοινοποιώντας μάλιστα και σύνδεσμο από την βρετανική «Τhe Sun», η οποία εκθειάζει το νησί. α

 

 
14144