ΕΤΑΠ και Ξενοδόχοι Πάφου συμμετέχουν στην τουριστική έκθεση WTM

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αριθμός ξενοδόχων βρίσκονται στο Λονδίνο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αριθμός ξενοδόχων μετά από αποχή 2 ετών βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο και λαμβάνουν μέρος σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, τη World Travel Market (WTM).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ,  η έκθεση διαρκεί 3 μέρες,  1-3 Νοεμβρίου 2021 και η Επαρχία Πάφου συμμετέχει φέτος σε διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο μέσα στο περίπτερο του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Υφυπουργείο στην ΕΤΑΠ δωρεάν.

Το περίπτερο της Τουριστικής Πάφου στελεχώνεται, προστίθεται στην ανακοίνωση, από συγκεκριμένο συνεργάτη, ενώ υπάρχει διαθέσιμο για διανομή έντυπο και ηλεκτρονικό προωθητικό υλικό του προορισμού.

Δυστυχώς, όπως προβλεπόταν, η κίνηση τόσο από εμπορικούς επισκέπτες όσο και πιθανούς ταξιδιώτες είναι υποτονική, όμως δεν παύει οι προσπάθειες να συνεχίζονται τόσο από τους ξενοδόχους όσο και από άλλους εμπλεκόμενους στην βιομηχανία.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως η  αγγλική αγορά συνεχίζει να είναι η πρώτη σε προτεραιότητα τουριστική αγορά για την Πάφο γι’ αυτό τόσο οι φορείς του τουρισμού όσο και οι επιχειρηματίες αποδίδουν μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον. Όπως διαφαίνεται εάν η επιδημιολογική κατάσταση ομαλοποιηθεί το 2022 μπορεί να αποτελέσει χρονιά ανάκτησης πολύ σημαντικού χαμένου εδάφους από τις επιδόσεις του 2019, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

 
20893