Φαίδωνος: Το 2022 η χρονιά για ανέγερση πανεπιστημίων στην Πάφο

Συνεχίζεται με αποφασιστικότητα η προσπάθεια για πρόοδο, λέει ο Δήμαρχος Πάφου

Στην εκτίμηση ότι το 2021 ήταν η χρονιά των μεγάλων αποφάσεων για την εγκατάσταση πανεπιστημίων στην πόλη της Πάφου και ότι το 2022 θα είναι η χρονιά που θα δούμε την ανέγερση των κτιριακών υποδομών, ώστε το 2023 να καταστεί η χρονιά ορόσημο της πλήρους λειτουργίας των πανεπιστημίων που «θα αλλάξουν ριζικά την Πάφο και θα τη θέσουν οριστικά στη τροχιά μιας νέας εποχής» προέβη ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Στο ευχετήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως για ακόμη μια χρονιά γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά υπό συνθήκες πανδημίας. «Η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση όλων μας είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις δυσκολίες» είπε.

Η επιστήμη, συνέχισε, έχει πλέον τα μέσα και τις δυνατότητες να το πετύχει, αρκεί να την εμπιστευτούμε.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε και στην επισήμανση του διακεκριμένου  ακαδημαϊκού Θεοδόση Τάσιου που αναφέρει πως  «Κάποιοι αρνούνται την επιστήμη. Εμπιστεύονται τον υδραυλικό για το καλοριφέρ αλλά όχι το γιατρό για την πανδημία». Λόγια λιτά και αληθινά, σημείωσε, που οφείλουμε να θυμόμαστε.

Ακολούθως  διαβεβαίωσε πως ως Δήμαρχος της Πάφου θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα την προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας, για τη δημιουργία μιας Πάφου σύγχρονης και δυναμικής, «μιας πόλης με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και προοπτική». 
 
Πρόσθεσε πως ο Δήμος Πάφου είναι και τις φετινές γιορτές δίπλα στους συμπολίτες του, που έχουν ανάγκη και κάλεσε όλους να δώσουν απλόχερα την αγάπη και την στήριξή τους σε κάθε συνάνθρωπό μας που τη χρειάζεται.
 
Ευχήθηκε τέλος σε όλες και σε όλους ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλό νέο έτος σε μια λεύτερη και επανενωμένη πατρίδα, σε μια δημιουργική και ευημερούσα Πάφο.

(ΚΥΠΕ)

 
24959