Φινλανδοί & Βρετανίδες πήραν το έμβλημα Πρέσβη Τουρισμού Αγ.Νάπας

Δύο Φινλανδοί και δύο Βρετανίδες τιμήθηκαν με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας»

Ο Πρόεδρος της φινλανδικής κοινότητας Κύπρου, η σύζυγός του, και δύο Βρετανίδες είναι οι νέοι «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο  Πρόεδρος της φινλανδικής κοινότητας Κύπρου Antero Vuorinen και η σύζυγός του Paivi καθώς και οι Βρετανίδες Patricia Simos είναι οι νέοι Πρεσβευτές Τουρισμού της Αγίας Νάπας. Το ζεύγος των Φινλανδών επισκέφθηκε την περιοχή 20 φορές, ενώ οι Βρετανίδες πραγματοποίησαν 30 επισκέψεις».

Προστίθεται ότι «τα τέσσερα άτομα τιμήθηκαν σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, από την πολιτιστική λειτουργό, Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού». 

Η κα. Τοφινή «ευχαρίστησε τους νέους 'Πρέσβεις Τουρισμού' για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους και ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την ίδια την πόλη όσο και για την τοπική αρχή το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός τουριστών πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στην Αγία Νάπα. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο ότι είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να  επισκεφθεί για να κάνει τις διακοπές του», ανέφερε.

Είπε, επίσης, ότι «μετά την ανακήρυξή τους σε 'Πρέσβεις Τουρισμού' θεωρούνται πλέον δημότες της Αγίας Νάπας και όχι απλά επισκέπτες».

ΚΥΠΕ

 
24975