Το Forbes διαφημίζει τα κατεχόμενα για παραθαλάσσιες επενδύσεις

Η έρευνα που παρουσιάζει το Forbes και διαφημίζει το κατεχόμενο Τρίκωμο για επενδύσεις σε παραθαλάσσια ακίνητα

Σε κατεχόμενα, Κολομβία, Βραζιλία, Μεξικό και Μπελίζ μπορείς να βρεις τις καλύτερες ευκαιρίες για αγορά παραθαλάσσιου ακινήτου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε άρθρο του το Forbes. 

Όπως σημειώνει αυτά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που αφορά τη ζωή και τις επενδύσεις σε ακίνητα στο εξωτερικό για το 2021, στην οποία προσμετρούν πόσα κοστίζει να κατέχεις περιουσία στο εξωτερικό, είτε σαν επένδυση, είτε για συνταξιοδότηση. 

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αφορά το κόστος για αγορά διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων με δύο μπάνια μεταξύ 70 και 100 τ.μ. σε περιοχές όπου συνταξιούχοι ενδεχομένως να αγόραζαν.

Στο τοπ 5 το κατεχόμενο Τρίκωμο 

Σύμφωνα με την έρευνα, το κατεχόμενο Τρίκωμο βρίσκεται στο τοπ 5 για επενδύσεις σε παραθαλάσσια ακίνητα, σημειώνοντας πως η «Βόρεια Κύπρος», όπως την χαρακτηρίζει, «βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας, που ενώ μπορεί να μην βρίσκεται στο τοπ της λίστας των Αμερικανών, εντούτοις η πρώην βρετανική αποικία έχει πολλά να προσφέρει», αφού όπως σημειώνει στα κατεχόμενα μπορείς να επενδύσεις και να ζήσεις στην Μεσόγειο, στο κλάσμα του κόστους από άλλες περιοχές. 

«Η Βόρεια Κύπρος είναι ασφαλής, φιλόξενη χώρα, με ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή, μεταξύ αυτών κλαμπ, καζίνο και πολυτελή ξενοδοχεία, και όλα πιο φτηνά από τα αντίστοιχα τους σε Γαλλία και Ιταλία», όπως χαρακτηρίζει τα κατεχόμενα το ρεπορτάζ του Forbes. 

«Μπορεί να σου ανήκει ένα παραθαλάσσιο σπίτι με άμεση πρόσβαση στην παραλία με μόλις 75 χιλιάδες δολάρια και με μικρή προκαταβολή», περιγράφει, ενώ ταυτόχρονα καλεί όσους θα συνταξιοδοτηθούν και θέλουν παραθαλάσσιο ακίνητο να τοποθετήσουν τα κατεχόμενα στο τοπ της λίστας τους. 

 
13024
Thumbnail