Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται σε περιοχές που έχουν καταστεί προβληματικές από εργασίες που είχαν διεξαχθεί για το ΣΑΠΑ

 

Σε ασφαλτοστρώσεις στο οδικό του  δίκτυο πέραν των 500 χιλ ευρώ  προχωρά ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται σε περιοχές που έχουν καταστεί προβληματικές από τις εργασίες που είχαν διεξαχθεί για το ΣΑΠΑ αλλά και στην παραλία της Γεροσκήπου.

Με αυτά τα χρήματα, σημείωσε, ύψους περίπου 500 χιλ. ευρώ ο Δήμος Γεροσκήπου συμπληρώνει  το χρηματικό ποσό πέραν των 2 εκ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις δρόμων  από τα προβλήματα που δημιούργησαν οι εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου κατά τα έτη 2010, 2011 και το 2012. 

>>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Πρόσθεσε πως στόχος της τοπικής αρχής είναι ο ευπρεπισμός της περιοχής και οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες. 

Οι εργασίες, είπε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, ήδη έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δέκα ημέρες. 

Κυρίως οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται στις οδούς Ρηγαίνης, Αλέξανδρου Παναγούλη, Χριστόφορου Χατζηλαμπρή, Τεύκρου, Ομήρου και στο δρόμο λίγο μετά από την Παραλία του Ρίκου, κατέληξε ο κ. Παυλίδης.


ΚΥΠΕ/ Κική Περικλέους

 
4673
Thumbnail

Στις €928.453 διαμορφώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2019 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που καταχωρήθηκαν στον προκαταρκτικό κατάλογο του Κεντρικού Αρχείου Πληροφοριών (ΚΑΠ) της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ).

ad1mobile

>>>Διαβάστε επίσης - ΑΝΑΛΥΣΗ: Η χρήση επιταγών στην Κύπρο «πεθαίνει»<<<

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η ΚΤΚ, στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ καταχωρήθηκαν το 1ο εξάμηνο του  2019 , συνολικής αξίας €928.453, σε σύγκριση με   €815,130 την περσινή αντίστοιχη περίοδο.
 

,

ασδ

ad1mobile
,

Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 καταχωρήθηκαν στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ 565 ακάλυπτες επιταγές σε σύγκριση με 494 επιταγές την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

ad1mobile
,

φγη

ad1mobile
article 1