ΓεΣΥ: Ανοίγουν οι κατάλογοι για εγγραφή των Ειδικών Ιατρών

Την ερχόμενη Παρασκευή οδηγούνται και στην Ολομέλεια της Βουλής προς έγκριση οι Κανονισμοί για τους γιατρούς

Εντός της εβδομάδας ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανοίγει και τους καταλόγους εγγραφής για τους Ειδικούς Γιατρούς.

Οι ειδικοί γιατροί, θα έχουν γύρω στους 2 μήνες για να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο Σύστημα.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Υπενθυμίζεται ο ΟΑΥ, με το άνοιγμα των καταλόγων για τους προσωπικούς ιατρούς και παιδιάτρους στις 21 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε και εντατικά σεμινάρια για το πως μπορούν να εγγράφονται οι γιατροί στο Σύστημα.

Σε δύο μήνες περίπου θα ανοίξουν και οι κατάλογοι εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ ώστε να επιλέξουν το προσωπικό και Ειδικό τους ιατρό.

Την ερχόμενη Παρασκευή (15/2), οδηγούνται και στην Ολομέλεια της Βουλής προς έγκριση οι Κανονισμοί που θα διέπουν τον τρόπο συμμετοχής και τον τρόπο αποζημίωσης των Προσωπικών και των Ειδικών Ιατρών στο ΓεΣΥ.

>>>Διαβάστε εδώ τους Κανονισμούς για τους Ειδικούς Ιατρούς <<<

Ο ΟΑΥ ετοίμασε και τα συμβόλαια των Προσωπικών Ιατρών, τα οποία ουσιαστικά περιλαμβάνουν τους Κανονισμούς, ούτως ώστε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση να τα αποστείλει στους γιατρούς στις 18 Φεβρουαρίου.  

Σκεύη Σταύρου
 
3020
Thumbnail

Το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε στα €989,6 εκατομμύρια ή 4,8% του ΑΕΠ και το δημοσιονομικό χρέος στα €21.258,1 εκατ. ή 102,5% του ΑΕΠ, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα για το έτος 2018 τα οποία ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία.
 
Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνεται μη επαναλαμβανόμενη δαπάνη ύψους €1.725,1 εκατ. που αφορά στο κόστος της συμφωνίας Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας με την Ελληνική Τράπεζα.

ad1mobile

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Εξαιρουμένου του κόστους της συμφωνίας αυτής, το δημοσιονομικό ισοζύγιο για το έτος 2018 καταγράφει πλεόνασμα που ανέρχεται στα €735,5 εκατ. ή 3,5% στο ΑΕΠ.
 
Η Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί στα πλαίσια της Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

article 1