Χάρης: Η αντιπολίτευση κρατά όμηρο €1 δισ. του Σχεδίου Ανάκαμψης

Όταν πλησιάζουν εκλογές ξεκινούν παιχνίδια σε βάρος της Οικονομίας, αναφέρει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Εδώ και κάποιους μήνες κόμματα της αντιπολίτευσης κρατούν σε ομηρία την υλοποίηση του σχεδίου ανάκαμψης και αποστερούν την άντληση €1 δις που αναλογούν στην πατρίδα μας από το ευρωπαϊκό ταμείο, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για πολιτικά ανεύθυνη – όπως χαρακτήρισε – συμπεριφορά, ανάλογη με την περσινή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού από τα ίδια κόμματα. 

«Δυστυχώς, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές ξεκινούν τα παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας. Κατά τα άλλα δηλώνουν ότι είναι και έτοιμοι να κυβερνήσουν», καταλήγει στην ανακοίνωση του. 

 

>>>> Απάντηση ΔΗΚΟ σε Χάρη: Έλειπες όταν ο Πετρίδης μας ευχαρίστησε

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή δήλωση του κ. Γεωργιάδη:

«Εδώ και κάποιους μήνες κόμματα της αντιπολίτευσης κρατούν σε ομηρία την υλοποίηση του σχεδίου ανάκαμψης και αποστερούν την άντληση 1 δις ευρώ που αναλογούν στην πατρίδα μας από το ευρωπαϊκό ταμείο. 

>>Διαβάστε επίσης: Κυβέρνηση: Δίνει €750.000 για προβολή του Σχεδίου Ανάκαμψης<<

Αφήνουν την Κύπρο ως το μόνο κράτος μέλος που δεν αξιοποιεί την τεράστια αυτή ευκαιρία που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Πρόκειται για πολιτικά ανεύθυνη συμπεριφορά. Ανάλογη με την περσινή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού από τα ίδια κόμματα. 

Δυστυχώς, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές ξεκινούν τα παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας. Κατά τα άλλα δηλώνουν ότι είναι και έτοιμοι να κυβερνήσουν». 

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων:

 
23807