Χατζηγεωργίου: Η Κύπρος δεν χρειάζεται πειράματα και μηχανισμούς

Χρειάζεται ικανή ηγεσία, ασφάλεια και σταθερότητα - Όσα αναφέρει ο Γιώργος Χατζηγεωργίου εκ μέρους Αβέρωφ Νεοφύτου

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τη χτεσινή τους απόφαση έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας αναφέρει με αφορμή την Νέα παράταση αναστολής εκποιήσεων μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου εκ μέρους του Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Χατζηγεωργίου, η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, μας έδειξε χτες ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη συνεργασία ενώ κάλεσε μάλιστα τα κόμματα που τον υποστηρίζουν για να βρουν κοινή γραμμή

Τέλος αναφέρει ότι, τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τη χτεσινή τους απόφαση έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, μας έδειξε χτες ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη συνεργασία. Ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης έχει ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στην αναστολή των εκποιήσεων.

Κάλεσε μάλιστα τα κόμματα που τον υποστηρίζουν για να βρουν κοινή γραμμή. Αυτή βρέθηκε μόνο που ήταν αντίθετη με τη δική του θέση.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τη χτεσινή τους απόφαση έχουν θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της κυπριακής οικονομίας. Κάτι που μας προτείνουν να γίνει μόνιμη πρακτική για την επόμενη πενταετία.

Η Κύπρος δεν χρειάζεται πειράματα και μηχανισμούς. Χρειάζεται ικανή ηγεσία, ασφάλεια και σταθερότητα».